keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Ykkösen yllätykset

Piipahdin kotimatkalla Kodin Ykkösessä. Olen oikein mainonnan uhri, sillä kotiin oli tullut alekuponki, jossa mainitaan, että tänään (ke) saa valitsemasta (normihintaisesta)tuotteesta -30% alennusta. Noh, keksimällä sitten keksin, minkä menen ostamaan. Sitä ei tässä postauksessa muuten esitellä, koska se tulee joulupukinkonttiin (apua, nytkö jo sekin alkaa?!).

MuttaMutta, tein minä pari löytöäkin. Tässä alla 20 ison ruusun nippu, alennusten jälkeen maksoin siitä 2,54 € ! Se oli sellaisessa väsyneiden ruusukimppujen ämpärissä, mutta ei noi nyt niin kamalan nuutuneita ole!Ruusujen ansiosta täytyikin järjestellä kukkaset uudelleen! Mulla nimittäin oli vielä Mammuttimarkkinoiden pinkissä pikkuruusunipussa (15 kpl)  asiallisia yksilöitä jäljellä, ne pistin pikkuvaasiin. Reilun kaupan neilikat ei ole menneet miksikään viikossa joten ne siirtyi tuohon (kirppislöytöön), joss ruusut ennen olivat.  Pari neilikantupsua pistin pyöreään, pieneen lasikuppiin (ilmeisesti aunperin kynttilänjalka, kirppikseltä sekin). Yksi iso ruusu katkesi maljakkoonlaittoepisodissa, joten se sai paikan kivituikkukupissa.Ja ihmettelette varmasti tuota ihanaa, purppuraista lasiesinettä tuolla katkenneen ruusun takana?
No se oli toinen päivän löydöistäni. Se nökötti Iittalan osaston alahyllyllä piilossa. Kassakuitti näytti 37,50, eli reippaassa alennuksessa oli. Kyllä naisella pitää Aalto -vaaseja olla.


Pistetääs tähän perään vielä yksi kirppispostaus. Lapselle vaatetta, ja kokonsa puolesta saavat odottaa pari vuotta kaapissa... Mutta kun halvalla sain kivoja niin otin varastoon:


H&M ruututunika 4 eur, ihan uusi H&M sydänpoolo 3,40 eur ja Lindexin uusi raitapaita 3 eur.

Kaksi työpäivää vielä, koitetaan jaksaa, taas viikonloppu tuloillaan!


3 kommenttia:

 1. Milloinhan meillä olis viimeeksi ollut leikkokukkia... On noi vaan aika mahtavia ruusuja tuohon hintaan!
  Ja aaltomaljakoista tykkään kans. Jospa joskus jostain paketista putkahtais :)

  VastaaPoista
 2. mä en oikein edes tiedä, mistä johtuu, mutta mulla on viimeisen parin vuoden ajan ollut aina leikkokukkia! syy on varmaan se, että niitä saa helposti (ja edullisesti!) lähikaupoista... vielä kun oppis itse sitomaam ihania kimppuja!
  voi toivon sydämeni pohjasta, että saisit vaasin :) se on mun mielestä yksi kauneimmista suomalaisista muodoista!

  VastaaPoista
 3. On ihanaa ja lähes luksusta arjessa, kun on kukkia maljakossa! Edes yksi. Toisaalta niitä ei voi taas olla koskaan liikaakaan... :) Olen mietiskellyt joulua jo syyskuun alkupuolelta aika ajoin. Ajoissa kannattaa olla aina! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!