Marinoidut punasipulit
* pilko punasipuli ohuiksi soiroiksi
*lorauta joukkoon vaaleaa balsamicoa ja oliiviöljyä
* lisää hieman oreganoa / kuivattua basilikaa & mustapippuria
* pikkuisen juoksevaa hunajaa tai sokeria
* halutessasi purista hieman sitruunaa!
(+ valkosipulia jos tykkää)
Anna tekeytyä vähintään tunti ja pistä salaatiin tai tarjoile sellaisenaan lisukkeena.
Ylimääräisen öljyn/balsamicon voi valuttaa pois, mutta se toimii myös aivan fantsuna salaatinkastikkeena.
Oi oi. Tää kuulostaa niin hyvältä, että on pakko kokeilla. Tykkään muutenkin punasipulista. :)
VastaaPoistaKuulostaa kyllä herkulta. Pitää kokeilla!
VastaaPoistakokeilkaa! tää on kyllä hyvä :D
VastaaPoistaIhanalta näyttää. Mä teen melkein aina fetasalaattia missä on punasipulia. Voiskin seuraavaks kokeilla tällä ohjeella!
VastaaPoista