lauantai 29. lokakuuta 2011

Kirppislöytöjä ja -asiaa.

Pitkästä aikaa ehdin käymään tuossa paikallisessa, eli SPR:n kontissa.
Siellä oli taas vaikka mitä kivaa, mutta seuralaiset olivat kärsimättömiä ja koirakin odotti ulkona köytettynä lyhtypylvääseen, eli siis kierros oli pikapika.
No, vaikka kierros olisi kuinka hätäinen tahansa, sitä pelkohan ei meikäläisen tapauksessa ole, että tulisin tyhjin käsin. Aina tarttuu hihaan jotain, se on varma se. 

Tällä kertaa kokoelmani täyttyi neljällä (uudenkarhealla?) harmaalla Teema -kahvikuppiparilla tai sitten nämä menevät lahjaksi eräälle, jonka tiedän näistä pitävän. Kupit maksoivat 4 euroa (kuppi+tassi) eli siis 16 eur upposi tähän settiin. Ei minusta kovinkaan paha?

Muru sai pari H&M paitaa, molemmat 2,50 kpl. Kivoja perusvaatteita päikkyyn. 

Kirpparipostauksista vielä hieman. Olen miettinyt useasti, että onko tämä ihan tyhmää esitellä ostoksiaan, minulla kuitenkin näitä on tosi usein... ketä kiinnostaa? Toisaalta luen itsekin todella mielelläni toisten kirpparipostauksia. Paitsi niitä en tykkää lukea, joissa ei mainita tuotteen hintaa (se on ärsyttävää, mutta luen ne kuitenkin) :D Sehän on se kaiken juju, että minkä hintaisia (kuinka edullisia?) kirpparilöytöjä ihmiset tekevät. 
Tarkoitukseni ei missään nimessä ole lesoilla, että ostin sitä tätä ja tota ja että mulla on tällästäkin tavaraa!

Voin täysin käsi sydämellä sanoa, että yli puolet lapseni (vajaa 3 v. tyttölapsi) vaatteista on kirpparilta, ja hän kulkee erittäin kivoissa kuteissa. Maksan mielelläni kohtuullisen hinnan ehjästä, siististä vaatteesta, vaikkei se olekaan ihan nyyhetti. Nykyään on ihan yhtä luonnollista ostaa paita kaupasta tai second handina kirppikseltä, ei sitä pidetä mitenkään ihmeellisenä tai nolona. 

Teen itsellenikin mahtavia löytöjä, vaikka niitä esittelen harvemmin. Esim nämä alla olevat popot (tekonahkaa) ovat herättäneet ihastusta useaan otteeseen tänä syksynä. Sinisten pillifarkkujen (tai siis stretchfarkkujen, mitä ne on virallisesti? pilli kun pilli, kaikki tajuaa mitä tarkoitan)  kanssa ovat erittäin tyylikkäät!
Löysin ne viime keväänä Kauhajoelta kirpparilta, maksoivat kokonaiset viis euroa! 

7 kommenttia:

 1. Mä ainakin tykkään lukea kirppispostauksia kun siellä kirpparilla usein itsekin luuhaan,täytyykin laittaa noita hintoja omiinkin postauksiin,ne kun tuntuu välillä unohtuvan=D Makeita löytöjä!

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkään lukea kirpparilöydöistä! Tuun ihan aidosti iloseksi muidenkin löydöistä! :)

  ..tosin noista saappaista saatan olla myös hieman kade ;)

  VastaaPoista
 3. Minä myös tykkään kirppislöytöjen lukemisesta ja itsekin esittelen niitä aika usein omassa blogissani. Tosin en viitsi ihan kaikkia löytöjä esitellä, koska teen niitä niin paljon ja usein. :-) Mielestäni juju on juuri siinä, että laittaa sen hinnan esille, jotta muutkin saavat käsityksen siitä, että millä hinnoilla löytöjä voi tehdä. Kivat löydöt sinulla!

  VastaaPoista
 4. kiva kuulla!!!
  jatkamme siis samaan malliin :D

  VastaaPoista
 5. Kirppispostauksia toivon minäkin lisää..

  Loistava löytö noi kupit!

  VastaaPoista
 6. Joo mä tykkään kans katsella mitä toiset on löytänyt kirppikseltä ja mihin hintaan. Meillä täällä tuo kontti vaan on törkeen kallis :/ Viimeks ku kävin ni esim. kajarit, vanhat kaijuttimet oli 140 e !! Hei haloo!! ravistelin itseäni, että hei oonko mä kirppiksellä ;D

  Mä tuun kans iloiseks kun joku tekee halpoja tosi kivoja löytöjä. Innostaa taas itseäkin lähtemään kierrokselle :)

  VastaaPoista
 7. Harmaat kupit on kauniit.:) Taisin nyt kunnolla ihastua niihin.

  Minusta on ihan kiva lueskella kirppispostauksia, kunhan aina ei ole sitä samaa. Aina pelkkää vaatetta, aina pelkkää kahvikuppia tyylillä.

  Minuakin hinnat kiinnostavat, ehkä siksikin, että käytän itsekin kirpputoreja (paljon). No varmaan muutenkaan ostele paljoa.

  t.Paula

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!