lauantai 29. lokakuuta 2011

Koiran elämää

Ciao Ragazzi!

Olen ollu nyt viikon täällä kaupunkikodissa... Aika on menny taisteluhaavoja nuollessa, sain nimittäin vikalla maaseutuviikolla kohtalaisen pahasti köniin naapurin sekopäiseltä koiralta. Sillä meni jostain syystä kuppi nurin ja se pääsi narustaan irti ja juoksi suoraan meikämannen tiluksille ja kurkkuun kiinni. Niin, I Know, miten mulle aina sattuu!? 

No, tässä se on viikko menny taas totutellessa, mahakin on ollu sekasin, mikä siis on ihan tyypillistä näköjään meikäläiselle kun kustannuspaikka vaihtuu. Nyt sekin rauhottuu... Yks yö mun mutsi heräs siihen, että jossain mouruaa katti! No siinä pöpperössä se sitten tajus, et se olikin meikäläisen pötsi, joka kävi hieman kierroksilla... No, mudekka herätti sitte ton iskän (kolmelta yöllä), eikä siinä äijällä ollu muita vaihtoehtoja kun lähtee pihalle. Onneks lähti, olis muuten käyny ns. vanhanaikaisesti.

Onneks mä olen edelleen yhtä innokas poitsu kun ennenkin, eikä mua pienet turpiinvedot paljoa masenna. Pari päivää otti hieman enemmän kupoliin ja that´s about it
Mä olen ihan katkipoikki kun tolla mun systerillä oli täällä tänään kamu ja likat vei mua kun litran mittaa. Täällä oli aikasmoinen meisinki! Pisän tästä vielä pari tilannekuvaa tältä päivältä. Tossa alimmassa mentiin sen verran haipakkaa, että kuvaan ehti vain alakulmassa oleva hännänpätkä.VIIKONLOPUNJATKOJA!

terkuin,
Bosse

1 kommentti:

Kiva kun jätät viestiä!