sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Neljännen adventin tunnelmat

Ihmeellinen jouluaharistus päällänsä.
Ensimmäistä kertaa aikuisiällä jää joulukortit tekemättä, en vaan jaksa!
Lupaan ensi vuonna tehdä sitten tosi hianot. 

Yksi jouluinen kukka-asetelma tuli, ihan vahingossa tosin.
Sain ystävältä jouluisen kukkakimpun, joka viikon kyllä kauniisti kesti, mutta sitten jäljelle jäi vain ikivihreät ja punaiset neilikat. Jäljellä oli vielä ihmeelliset, aukeamattomat markettiruusut ja nämä yhdistelemällä tuli ihan kiva kimppunen. Toi ilma on jotain niin kamalaa... Mutta siitäkin on turha narista, kun sille ei vain mitään voi ja se on yhtä kamala varmaan joka paikassa. Vietämme pikkumurusen kanssa siis sisäpäivää, pulkkamäki on muisto vain. Ja onhan mulla tässä tätä sukankudontahommaa ihan mukavasti vielä jäljellä ja murunenkin luuhannut kyläpaikasta toiseen, että kiva ollakin kotosalla, eikä tehdä "mitään". 
Paitsi tietysti leikkiä, ja sitten siivota.
Miten tuollainen kolmekesäinen pystyykin sotkemaan 10 minuutissa niin paljon?

Rakentaja tietysti rakentaa, itsekin olin pe-illan ja la-päivän siellä "auttelemassa". No pystyin mä menestyksekkäästi maalaamaan varaston seinää! Maalaaminen on helppoa. Ja siivoaminen. Raxalla on kyllä tapahtunut edistystä, mutta kun kaikki on NIIN keskeneräistä ja niin jotenkin sotkusen näköstä, etten viitsi tänne päivitellä tilanteita. Pistetään sitten kun on jotain kauniinpaa näytettävää :)

Kauniimmasta näytettävästä puheen ollen, eräs pieni neiti S sai tälläiset vaaleanpunaiset sydänsukat, kyse oli sellaisesta käsityöhaasteesta, johon tammikuussa osallistuin ja yllätys, että meni joulukuun vikoille viikoille toteutus.Toivottavasti teillä enemmän tunnelmaa, ihanaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Hauska siivousasu tyttelillä :) Työn voi tehdä varsin vauhdikkaastikin siis!

  Kauniita nuo sydänsukat!

  VastaaPoista
 2. Joo, aina on kivaa kun voi pukeaa jotain ihmeellistä päälle :) Tonttulakki kruunasi kokonaisuuden....

  VastaaPoista
 3. Kiitos sukista! Ne olivat ihanat! Täällä pitäis varmaan kanssa jouluahdistella (en ole hankkinut ainoatakaan lahjaa tms.) mutten osaa. Ehkä se sieltä tulee vielä...

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä :)
  Itse olen huomannut noissa sukissa (nimenomaan lasten), että pitää pistää sukkien päälle, muuten pikkuvarpaat jää jumiin sydämen lankoihin (nurjalla puolella siis) ;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!