keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Tätien sukat

Hoitotädeille menevät tiimisukat ovat valmistuneet. Niissä on kaikissa käytetty samoja värejä ja tuli kyllä kivat! Beiget näyttävät kuvassa epämuodostuneilta, mutta niitä eivät luonnossa ole, jotenkin ovat tuossa huonosti aseteltuna..

Sukkatehtaalla on tulossa joko a) tuppitulehdus b) lakko.  Silti ennen joulua on pakko valmistua vielä pari paria. Sitten alkaa lomautukset, jotka kestää ehkä ens elokuuhun...4 kommenttia:

 1. Postipoika toi tänään mulle ihanaa postia,ziljoona kiloa kiitosta sinulle<3 Tosin mä en avannut kortteja,pidän itseäni jännityksessä aattoon asti kun ne kerran olit paperiin käärinyt,ihana ja kiltti ihminen olet,tontut tuo sulle varmasti paljon paketteja=D Pistän sulle postia jossain vaiheessa kun bongaan jotain "sinunnäköistä"...Sun ei varmaan paljon tartte käyttää tekstileimasimia korteissasi,en muista koskaan nähneeni yhtä kaunista käsialaa,ihan epäreilua että joku tollain osaa kirjottaa=D Kauniita on sukatkin,mä vaan olen niin tohkeissani niistä korteista etten meinaa sanotuksi saada<3

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä Kirsi!
  Ihanaa jos sain jollekin noin hyvän mielen, vaikket ole vielä kortteja nähnytkään :)

  VastaaPoista
 3. Vähänkö ihanat sukat, tädit ovat varmasti onnesta soikeena.

  Oot kyllä jaksanu väkertää!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat sukat! Sä olet taitava ja viitseliäs ihminen. :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!