lauantai 14. tammikuuta 2012

Kirppislöydöt

Viime viikolla kirppikseltä löytyi tuo kaunis Arabian tarjoiluvati, 20 eur. Olihan sillä hintaa, mutta on se kyllä todella kauniskin! 
Jo jokin aika sitten Kontista löytyi tuo lamppu kympillä. Se sopii meidän uuteen eteiseen just eikä melkein. Meillä tulevaisuudessa lamppujen tarve ainakin tuplaantuu, joten olen silmä tarkkana kirppiksillä, jos sattuis löytymään sopivia.  Ja kyllähän niitä löytyy!Tervetuloa mukaan Maikki, Ira ja Saila!

3 kommenttia:

 1. Kauniita löytöjä molemmat!
  Miun pitäis ihan perehtyä noihin hintoihin esim. Árabian lautasista yms. kun en yhtään tiedä milloin on edullinen tai milloin kallis. Siis mitä kannattaa maksaa ja minkä laatuisesta.
  Kun näköjään olen alkanut vanhoilla päivilläni kiinnostumaan myös astioista.

  VastaaPoista
 2. Peppi: sun täytyy alkaa katseleen "sillä silmällä" noita hintoja! Täähän on siis aika iso lautanen, siihen menee esim normi kääretorttu tai voileipäkakku (noin nyt esim.) Ja kyllähän sitä helposti uudesta tarjoiluvadista väh kakskymppiä maksaisi! Ja tämä on täysin virheetön, kuitenkin vanha ja ollut varmaan jo monen moisessa pöydässä... Sillä perustelin hankintaani. Noin niinkun kärjistäen, esim. Kauhajoelta kirpparilta tää olis voinut löytyä kympillä, mutta Helsingissä antiikkiliikkeessä tässä olis voinu olla 45 euron hintalappu.
  Nää on oikeesti ihan mielenkiintoisia seurattavia :)

  Maikki: eiks ookin :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!