torstai 12. tammikuuta 2012

Talvinen ajelu

Ihanaa, talvi on täällä!
Tosin vappuun on enää rapiat kolme kuukautta, eli kevät jo mielessäin...

Totuuden nimissä täytynee kyllä sanoa, että mm. koiran ulkoiluttaminen (ja lenkkeily ylipäänsä!) on niin paljon miellyttävämpää lumista maisemaa ihaillen, lapsi viityy pihalla vaikka kuinka kauan kun saa touhuta lumikasoissa ja muutenkin - kyllä talvella lunta (ja pakkasta!) kuuluu olla!

Eilen uhmasin lumipyryä ja lähdin n. 40 km päähän tutustumaan uuteen kirppikseen, kiitos vinkistä Voikukkapelto!! En tosin ostanut sitä, mitä läksin hakemaan, mutta ei sieltä tyhjin käsin täytynyt lähteä... Valon vähyydestä johtuen, kuvat pikkuisista (ja yhdestä vähän isommastakin) löydöistä tulevat viikonloppuna.

Siellä olisi ollut aivan ihana turkisstoola (kyllä, minä saan ostaa turkista kunhan se on käytettyä!), mutta sitä en ottanut. Mun sisko olis pyörtynyt ihastuksesta siihen paikkaan, jos olis sen nähnyt. Siinä stoolassa olisi ollut kyllä niin paljon 50-luvun glamouria mukana. Sitten mietin, että missä sitä pitäisin..? Pukeutuisin Elizabeth Tayloriksi naamiaisiin? Vai istuisin uuden takkani edessä villasukat jalassa, tukka pystyssä, mutta vimosen päälle stoola harteilla, ehkä tilkka kuivaa sherryä lasissa tai jopa shampanjaa sellaisesta laakeasta lasista..? Hmm. kuulostaa kyllä hyvältä, pitäisköhän sittenkin hakea se sieltä pois...Touhukasta torstaita, huomenna se jo alkaa - viikonloppu!

4 kommenttia:

 1. Heippa! Se oli niin repaleinen ja huonokuntoinen, eiks ni...? :( Mutta kiva, jos ei reissu ollut ihan turha! =)

  VastaaPoista
 2. Joo, se oli pikkusen liian huonokuntoinen, lyöty liikaa karttakepillä :D Jos olis ollu pikkusen paremmassa hapessa, olisin ottanut! Se nimittäin oli todella kauniin sävyinen ja JUST sellanen, mitä etsin! Jos vertaa esim siihen pohjois-Amerikkaan niin se oli hieman liian "värikäs", tiedät varmaan, mitä tarjkoitan :) Pidä mut mielessä, jos törmään joskus jossain vastaaviin, etsinitä siis jatkukoon :)
  Mutta oli tosi kiva muuten käydä siellä!! Ja meen varmasti toistekin, olin ihan yllättynyt siitä, kuinka lähellä se loppujen lopuks on!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viikonloppua sinne, kirpparille tekis mieli tästäkin lähteä - vaan miten sitä ennättää lataamaan niin paljon asiaaa ainma yhteen viikonloppuun?

  Ihana blogi sulla, törmyytin tänne tänään ekan kerran ja tulen toistekki :)

  VastaaPoista
 4. Sepä se Maikki! Kun on vaan nää kaks päivää tässä, niin aina ne on täynnä ohjelmaa! Tosin kirput on onneks sunnuntaisinkin auki, muuten ei tulis mitn!

  Kiva kun löysit, tervetuloa :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!