maanantai 23. tammikuuta 2012

Kukka kuin muijakin


Katselin eilen mun kukkasia (nämä pinkkiset) ja ajattelin, että "kyllä mun nyt täytyy hakea uusia..."
Nämä viimeiset kolme urheaa olivat 16 päivää tuossa jo olleet (muut  heitin veks viime viikolla).
Toisaalta näissä oli jotain hienoa mun mielestä, sellaiset elämää nähneet ruusut, niin kuin tämä emäntäkin välillä on (ainakin näin maanantaiaamuisin...)


Vaihdoin kuitenkin eilen uudet, samaa sarjaa olevat reilun kaupan markettiruusut. 
Jotain kuitenkin tapahtui matkalla, sillä kaksi ruusunnuppua oli katkennut.. Sehän sinänsä ei ole mikään katastrofi, laitoin ne nuppuset omiin pikkumaljakkoihinsa (taitavat kyllä oikeesti olla kynttilän"alusia"). 
Kaikki kuvan lasimaljakot / astiat ovat kirppikseltä. Tykkään jotenkin ihan hirmuistesti tuosta maljakosta, missä ruusut ovat (kontista joskus eurolla ostettu), se on tälläiselle kymmenen ruusun kimpulle just passeli (toki varsia joutuu pätkimään noin 7 senttiä...)


 Tälläiseen kukoistukseen siis pyritään! Se saavutetaan ehkä torstaina, viimeistään perjantaina.

9 kommenttia:

 1. Yllättäen sulla ruusuja,kauniita ovat<3 En ole saanut kahteen postaukseesi jostain syystä kommenttia perille joten laitampahan tähän...Ihan mielettömät maisemat teidän tontilla,varo vaan ettet jämähdä ikkunaan tujottelemaan kun talo on valmis,tai olishan se aika hyvä syy esim.töistä myöhästymiseen:ihailin niin maisemia että myöhästyin=D Ja ihan mahtavia kirppislöytöjä olet tehnyt,minäkin aina yritän metsästää räsymattoja,kaks vasta olen löytänyt mutta toivossa eletään:) Kukoistavaa viikkoa tai ainakin loppuviikkoa;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsi, maisemat ovat kyllä ihanat! Mietipä kun siihen tulee vielä sellainen ihan mukavan kokoinen parveke, kuinka kiva siinä on istua ja ihailla maisemaa! Ja se voipi myös olla sellainen tsemppauskuva, aina välillä kun tuntuu, tuleeko siitä ikinä valmista...

  Siitä räsymatosta muuten puheenollen; kuvasin sen tontilla lumihangessa ja helvetti se on unohtunut sinne!! Ja lunta on satanut about metri päälle :D On ainakin tuulettunu! Täytyy kaivaa se sieltä ennen suojakelejä!

  Kyllä tää loppuviikosta jo iloks muuttuu :D

  VastaaPoista
 3. En koskaan raaski heittää pois kukkasia, kun olen niitä meille ostanut. Nypin pois rusehtuneita lehtiä ja terälehtiä.. elvyttelen niitä kaikin mahdollisin keinoin! :) Mun mielestä kukissa saa näkyä elämä! ;D

  VastaaPoista
 4. Lempikukkiani ruusut, pionien lisäksi ! mäkin yritän jatkaa leikkokukkien elämää niin pitkään kun vaan mahdollista ;)

  VastaaPoista
 5. Saara: Totta! Noi rupsahtaneet on musta jotenkin tosi kauniita, ja väri oli livenä tosi upea (ihmeellinen kulahtanut tumma roosa...)

  Riitta: meillä on sitten samat lempparikukat :) Kielo vielä siihen kylkeen niin avot!

  VastaaPoista
 6. Noissa ekoissa on kieltämättä kauniit reunat, vaikka vähän ruskeat ovatkin. Mutta kukoistamaan pyritään täälläkin :) Olen lisännyt vedenjuontia huimasti ja kyllä se esim. ihossa näkyy - ihmeellistä.

  VastaaPoista
 7. Tiitiskä: kiitos! Sittarista vaan vitosen kimppu, joskus niiden kans käy munkki, toisinaan sitten taas kupsahtavat parissa päivässä :)

  Peppi: hittolainen, mun pitää kans skarpata ton veden kans! Just tänään kotimatkalla töistä tajusin, etten ole juonu koko päivänä kun kaks lasia PIIMÄÄ! Vaikka mulla on vesipullo työpöydällä koko ajan. Nyt kyllä tsemppaan!!

  VastaaPoista
 8. Ruusut on niin ihania!
  Mä rakastan niitä!
  Mukavaan blogiin eksyin ja klikkasin itseni lukiaksi..

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!