keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Villasukat


Niinhän se menee, ettei itselle ikinä ehdi sukkia kutomaan :)
Mummoni onneksi tuli apuihin ja juuri pakkasten alkaessa saatiin pikkumurusen kanssa lämpöä jaloille ja mätsäävät villasukat. Tuo palmikkomalli on niin nätti, että kyllä mun ihan nyt just pitää se opetella!Ps. Sain juuri yhdet tähtisukat valmiiksi ja pitäisi uusia alkaa tekemään. Mieleeni nimittäin tuli, että eräälle VIP ystävälle en ole sukkia kutonut -jos en nyt ikinä- niin en ainakaan moneen vuoteen! Ja ystävänpäiväkin tulossa!


7 kommenttia:

 1. Ihana mummo siulla!
  Ja mikä valtava määrä sukkia löytyy tuon linkin takaa!

  Ja edelleen: kyllä ne palmikot siultakin luonnistuu, ne ei todellakaan ole vaikeita tehdä!!

  Kirpakkaa pakkaspäivää! Täällä meillä mittari hätyyttelee pariakymmentä. Villasukilla on käyttöä! :)

  VastaaPoista
 2. Älä narraa,kuitenkin itse kudoit ja tuli vähän erikokoiset=D Ei vaan,tuleekohan meistä yhtä taitavia mummoina kuin omamme ovat,sulla on ainakin hyvät edellytykset siihen,mun tarttee vielä "vähän" harjoitella;)Ihanaista päivää sinulle<3

  VastaaPoista
 3. Saila: Olis täytynyt taas ottaa foto ennen joulua mummun 2011 tuotoksista ennen kun meni myyjäisiin :) Vuoden aikana taas mieletön määrä sukkia/tumppuja/säärystimiä jne jne. Kyllä, seuraavaksi tartun palmikkoon!

  Kirsi: No niin kuoinkin :D hieman on eriparia :)

  VastaaPoista
 4. Moni kaveri on uskotellut, ettei tuo palmikkojen tekeminen niin vaikeaa ole. Silti on jäänyt kokeilematta, koska se näyttää minusta hurjan työläälle.. Ehkä tämä on vain sitä saamattomuutta, tosiasioiden välttelyä! :D Täten lupaan tänä vuonna opetella palmikon teon (vaikka sitten mallitilkulle..)

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat ja todella; ei se palmikkojen teko ole ollenkaan vaikeaa! Itse tein joskus (omasta mielestäni) hienot sukat parille sukulaismiehelle, sukkien varsiin tein kelttikuviota lettisysteemillä. Löysin jostain norjalaisesta kirjasta mallin. Siinä oli haastetta pikkuisen, mutta onnistui kuitenkin!

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat ja varmasti osaat palmikkoja tehdä! Ne on paljon helpompi tehdä kun sun tähtisukat.

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniit! Samaa mieltä; palmikko on niin paljon helpompi tehdä kuin kirjoneule!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!