tiistai 7. helmikuuta 2012

Laattaa!
Näillä mennään nuo yllä mainitut huoneet / tilat!
Meissä on Rakentjan kanssa yks hyvä yhdistävä piirre, ainakin jos ajatellaan talonrakentamista / remontoimista ja materiaalien hankintaa. Me ei arvota 7 harmaan sävyn kanssa kolmea viikkoa. Samalla tyylillä on päätetty monta muutakin asiaa, isompaakin (mm. talon väri, oikeestaan mallikin, ylipäänsä kaikki materiaalihankinnat).


Näidenkin kans kävi näin:


(puhelinkeskustelua...)
Rakentaja: "Täällolis yhdellä kauppiaalla hyvännäköstä laattaa"
Nipsu: "Jaa, onko minkä väristä"
R: "No toinen on vaaleeta ja toinen harmaata, keittiöön ja kuistille"
N: "Tua kotiin kattottavaks, jos tosiaan on hinta-laatusuhde sopiva"
R: "Joo kyllä on"
(kotona)
R: "Tässä olis nyt nää laatat, katokko"
N: "No näähän on hyvät, otetaan nää"


Toki oltiin sovittu, että kuistille tulee jotain harmaata ja keittiö / eteiseen vaaleaa ja sitähän nää on...
Tää on sellaista jännää laattaa (koko 30x30), että se jostain päin katsottuna aina hieman kimaltaa ja kuitenkin se on tosi mattaa. Khh on jo osin laatoitettu ja se tuli tuollaista harmaata 10x10 laattaa. Hyvä sekin! Siinä onkin ne huoneet (paitsi tietty kylppärit + vessat) jotka oli tarkoitus laatottaa. Kylppärinkin laatoista osa on jo valittu, tehosteväri vielä mietinnässä. 


Tässä vielä kuva kuistista, se on siis ensimmäinen "huone", mihin astutaan kun tullaan pirttiin sisälle, tämän jälkeen ovi aukeaa eteiseen. Me haluttiin ehdottomasti taloon kuisti, koska se on mitä luultavimmin todella kätevä!
Seiniin tulee valkoinen panelointi, oven molemmin puolin liukuovikaapistot ja lattia on tosiaan tuota yllä olevaa harmaata laattaa... Kuisilla on neljä ikkunaa. 


8 kommenttia:

 1. Huokailen. Ihana kuisti teille tulossa. Kuisti on kyllä varmasti tosi kätevä. Nimim. tuulikaappissa raivareita saanut...
  Meillä miehellä kans yleensä päätöksen teko yhtä nopeeta ostosten suhteen. Itse saattasin jahkata, mutta alan pikkuhiljaa oppia. Mitä sitä suotta vaivaamaan päätään jos joku on hyvä niin se ON. piste.

  VastaaPoista
 2. Meille moni sano suunnitteluvaiheessa, että kuisti on must, joten hyvä että sellainen otettiin, koska sen huomaan nyt jo raxavaiheessa, että siitä tulee menestys! Tosin tuossa kuvassa toi kuisti näyttää toooosi avaralta, tosiasiassa se on 8 m2, mutta on sitä siinäkin tilaa, JUST sitä sellaista pelkkää säilytystilaa...

  VastaaPoista
 3. Me oltiin kanssa nopeita ja näyttäviä kaikissa päätöksissä. Oli sitä ajalle parempaakin käyttöä ;)

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi hyvältä molemmat ja kuisti on sairaan hyvä idea, kuolaan jo nyt vaikka kuvat on "vain" suunnitteluohjelmasta!

  Se on hyvä taktiikka, että etukäteen miettii minkä tyyppistä tilaan haluaa ja sit kun osuu kohdalle hyvällä ja oikealla hinnalla, niin ei tarvi enää arpoa. Toimii takuuvarmasti ainakin meillä ja näköjään teilläkin. :)

  VastaaPoista
 5. Mari: jotenkin teikäläisestä sen uskon :)
  Minna: Just näin, mielessä kun on kaikki jo olemassa, se on helppo sitten tarttua tarjouksiin :) ja jos tarjous ei ole ihan sitä mitä haettiin niin meille riittää jos on sinne päin. Tai joskus on ollut ihan muuta ja lopulta kivampi kun alkuperäinen :)

  VastaaPoista
 6. Samaan tyyliin meillä on päätöksiä tehty. Tai että "löysin hienon tapettirullan 5 €. laitetaan johonkin, vaikka vessaan." "joo, käy". :)

  VastaaPoista
 7. Taina: Ihan sama! Meille tuli kaks rullaa Kontista "laitetaan vaikka sitten veskiin" :D

  VastaaPoista
 8. Ihan loistavaa, että joku osaa tehdä nopeita päätöksiä. :) Ollaan seurattu kaveripariskuntien talojen rakentamista ja mietitty miten voi saada aikaan sellaisia viikkokausien pohdintaa juuri tuollaisten mainitsemiesi 7er harmaan sävyn välillä. :) Meillä ehkä joskus sama testi on edessä. Kattellaan sitten miten meitin käy... ;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!