keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Piirtelyt


Olen aina ihaillut ihmisten piirtämistaitoja, miten joku voikin pelkällä kynänvedolla tehdä täydellisiä piirroksia? Eikö meillä kaikilla pysy kuitenkin kynä suht samalla tavoin peukun ja etusormen välissä? . Itse en ole osannut piirtää oikein ikinä,  tai tottakai osaan piirtää, mutta en mitenkään erityisen hyvin tai taitavasti tai siten, että saisin siirrettyä paperille sen, mikä on mielessä.

Kun oikein kieli keskellä suuta yritin, niin kyllähän mä jotain kivaa saan aikaiseksi. Kunhan en yritä olla liian näppärä tai taitava. Keskityn näihin lapsellisiin, helppohin ja yksinkertaisiin. Niistä tulee oikeistaan tosi kivoja!

(ja noin on sitte ilmapalloja!)5 kommenttia:

 1. Hey mä osaan piirtää ihan samanlaisia ilmapalloja! :D

  samaa oon ihmetellyt itsekin, että mistä se taito joillekin tulee..?

  VastaaPoista
 2. Täällä sammoin piirrostaitureita ihhailen. Ja niitä jotka rimpauttaa tuosta vaan soittimella kuin soittimella sulosoinnut. Siitä lumumbasta kyselit. Ohjeita löytää netissä. Meillä aina sulatellaan suklaatia maitoon kattilassa , lassiin brandyä ja suklaatit kaajetaan päälle. Ja vielä turraus kermavaahtoa, suosittelen :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja. Itselläni puuttuu tuo piirtämisen taito, olisi kiva oppia, mutta se taitaa tulla luonnostaan jos tulee :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen niin kokonaan vailla piirustustaitoa ettei ole tosikaan,samoin laulu- ja soittotaitoa vaikka musiikkia oikein sujuvasti kuuntelenkin=D Tyttö kuitenkiin tuntuu jostain kyseiset taidot saaneen vaikkei mieskään noissa loista,joten keskityn ihailemaan jälkikasvun tuotoksia;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille yhteisesti!
  Pianoakin oppii soittamaan tiettyyn pisteeseen (tai jotain muuta instrumenttia), jos oikein harjoittelee, mutta piirtämään ei kyllä opi! Tai en mä ainakaan.
  Toisaalta, en ole kyllä ikinä ollut missään kursseilla :) mutta epäilen vahvasti!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!