perjantai 10. helmikuuta 2012

Martan suklaakeksitKummityttömme äiti on oikea kakkukeisarinna, hän tekee niin mielettömän upeita kakkuja ja leivoksia ettei voi kun ihastella huuli pyöreänä, niitä on esittelyssä täällä.

Itse olen taas leipomispuolella täysi urvelo, olen siis todella surkea leipomaan... Siksi tämä lahja olikin aivan ihana joululahja! Lasipurkissa on kerroksittain aineet, ohjeessa kehoitetaan laittamaaan kaikki sekaisin, voi ja muna joukkon ja se on siinä. Tänä viikonloppuna testataan mitä tulee mun kekseistä... Kerrankin on aineet mitoitettu oikein, ehkä osaan sulattaa voin ja rikkoa munaskut...

Että lahjavinkkiä tässä sitten teillekin!

***

*Ja tervetuloa tarjah, Hyvä Mieli, alma/anette ja Tiia*

9 kommenttia:

 1. Kakkukeisarinna on oikein hyvä "arvonimi",sen verran kävin kurkkamassa että melkoisen upeita luomuksia=D Muistahan kuvata ja esitellä sitten omatkin luomuksesi;)

  VastaaPoista
 2. Onpas muuten tosi kiva lahjaidea!!
  Kuvia odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 3. Mä tein noita vuosi sitten dagiksen tädeille. Oli loistava lahja ja tykkäsivät kovasti. :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihan huippu lahjaidea taas! Kun vaan taas muistais oikeassa paikassa.. Mutta myös semmoselle henkilölle, jolla on jo kaikkea tai ei tiedä, mitä tyypillä jo on... niin kiva tuliainen.

  VastaaPoista
 5. Just kattelin samalla idealla tehtyä keksiohjetta yhdestä kirjaston kirjasta! :) Pitääpä pitää mielessä tämä kiva idea!

  VastaaPoista
 6. Öh, äh, ei sulla olis nyt sitten ohjetta mitä toi purkki sisältää? Ja kuinka paljon mitäkin lisäks?

  t.Paula

  VastaaPoista
 7. ...ystävänpäivä, ystävänpäivä ihan just tulosssa... ei niin, sehän on joka päivä kuitennii!

  t.Paula

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!