torstai 9. helmikuuta 2012

Purkkeja, purkkeja...

Kuten se yksi ryysyrantaäijä luritteli: "Kun on alkuun päästy niin antaa mennä vaan... "
Nimittäin purkkipostauksissa.
Siivosin kaappeja ja samalla tein purkki-inventaariota. Hirrrrvittäää! Muistan nimittäin pakanneeni paljon purkkeja myös pahvilaatikkoon uutta köökkiä odottamaan aika lailla tasan vuosi takaperin. Nämä kaikki purkit (muumipurkkeja ja toffeepurkkia lukuunottamatta) on nimittäin ostettu / saatu tähän asuntoon. Glup. (Minun ei pitänyt ostaa enää purkkeja).* Osta Kellogsmuroja about satasella, niin saat tämän ihanan peltisen rasian (murot oli syömättä, ei meillä muroja syödä! päiväys oli ollut joulukuussa....löysin nekin siivotessani)

* Osta 10 lootaa puuroa! Saat tämän upean retrohenkisen Elovenapeltipurkin = HALPAA, täytyy ostaa... (tämä on hirveä synti sanoa, mutta kun meillä ei syödä tuollaista puuroakaan!)

* Muumirasiat hankittu ilman suurempia kaupanpäällisiä

* Paketin kaffetta kun osti niin sai (muistaakseni) about 7 eurolla tuon rasian ja kahvin, täytyhän se, toi on niin kiva toi sininen jutska!

* Sama sokerin kanssa. Piti ostaa 2-3 pakettia extrahienoa sokrua. Mutta se ei kyllä haittaa (sokeria vielä reilusti jäljellä) koska toi peltipurkki on superhieno, harmittaa kun en ostanu kahta!

* Pauligit, punavalko ja punasini ostettu kirpuilta. Mitään löytöjä ja superhalpoja ne ei kuitenkaan ole olleet (paitsi ehkä tuo uusretro, 3,50 eur)

* Toffeepurkki taitaa olla mummon jemmoista, sieltä näitä kotiutui aikoinaan puolitusinaa

* Ruusupurkki on toiselta mummolta saatu, siinä on joskus myyty kaffia, se on hieno!

9 kommenttia:

 1. Hih, samoja purkkeja löytyy meidänkin kaapeista ;)
  Tuo punainen Paulig-purkki tuo niin oman lapsuuden mieleen, meillä oli noita purkkeja ties kuinka monta. Ja sinivalkoinen kahvipurkki löytyi omalta mummoltani.

  Kivaa torstai-iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Hehehe, kuulostaa niiiin tutulle "osta sata purkkia muroja, saat..." Nimittäin näihin keräyksiin haksahtaisin aina ellei ilonpilaaja mieheni ehtisi väliin.

  Mutta purkit, ne on ihania!!!!

  VastaaPoista
 3. Ihania kaikki,ei tuollaisia aarteita voi ohittaa vaikka ois päättänyt mitä=D Tuo sokeripurkki saa kateusvärinöitä aikaan,en kyllä täälläpäin tuommosia huomannut myynnissä,ihan epistä=D

  VastaaPoista
 4. Se on aivan käsittämätöntä, mikä noissa purkeissa niin kauheasti viehättää!! Ne on vaan niin ihania! Ja kun näet oikein vanhan ja kauniin purkin, se on lähes pakko ostaa... koska voi olla, ettei samanlaista tulee enää koskaan vastaan!! Eikö se vähän näin mene?;)

  VastaaPoista
 5. Ompas helpottavaa kuulla, etten ole ainoa :) Kiitos teille viesteistänne!
  Juuri niin HyväMieli, että eihän sitä VOI ohittaa... Kirsi, sokeripurkin myynnistä on jo jokin tovi, se on kyllä hieno!
  Moni sanoo, että juuri purkeista tulee purkeista lapsuus mieleen! Muistan itse lapsuudestani (80-luvulta) äidin Marimekkoiset, mustat Muija-purkit! Kivaa, että ovat ottaneet uudelleen tuotantoon..

  VastaaPoista
 6. Käsirysy tulis, se on varma! ;D

  VastaaPoista
 7. Ihania purkkeja, mulla taitaa ola vähän samanlainen "sairaus" haalia nuita kaupanpäälis-purnukoita, hi.
  Tuo ruusupurkki on aiban ihana, mulla on yks saman mallinen mutta sinikukkainen, ostin sen kerran antiikkimessuilta. Ne on vaan niin ihania...vaikkei niitä tarviskaan :)

  VastaaPoista
 8. jes, ihanat purkit! :)
  Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 9. Kauniita ja nostalgisia purkkeja. Pari noista muistan jo äitini kaapista!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!