maanantai 9. huhtikuuta 2012

Uskon puute

Ei naurata.
Olen tänään julistanut syöväni hatullisen ihan sitä itseään, mikäli kesäkuussa täällä asun
(kuvat otettu tänään).

Järkyttävä määrä duunia ja tuntuu ettei edisty mihinkään!
Tosin, nyt alkaa se vaihe, että alkaa valkoista pintaa tulemaan. Kai. Toivottavasti.
No niin ne sanoo.

Johtoa, piuhaa, pölyä, laastia, puupurua, you name it, täältä löyty.Vai osaatko kuvitella yllä oleviin kuviin sitä ihanaa sängynpäätyä, jonka olen suunnitellut?
Entä tuon oleskeluhuoneen sohvakompleksin, näetkö jo mielessäsi sen?
Ateljeékin näyttää kovin askeettiselta (sehän on siis ihan tavallinen 11 neliön huone, kuulostaa vaan raflaavammalta toi mun ateljeé, siellähän tehdään suurta ja tärkeetä taidetta...)
Pikkumakkaritkin ovat vielä kovin keskeneräiset, on niissä kyllä jo yhdet seinät...Vain pönttö puuttuu!


Ja mikä terde!
Näyttää vahvasti siltä, että ihan näillä näppäimillä narautan auki jonkun kylmän juoman kevätauringossa..?Onneks sentään raxapäivän jälkeen päästiin näin ihanaan pöytään syömään, kiitokset kuuluvat äidille & siskolle <316 kommenttia:

 1. Mutta joka tapauksessa voitonpuolella jo olette! Mikä määrä tilaa tulossa ja ihanat noi tuplaovet terassille. tahtois kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samaa sanoin tuolle raxakouralle tänään, että ehdottomasti voiton puolella ollaan :) Se ei kyl tänään lohduttanu sekään, jotenkin niin tökki... Mutta 2 vkon päästä nää mestat on jo ihan eri näköiset :)

   Poista
 2. Eihän tuossa nyt enää ole paljoa muuta kuin ihan pikkasen fiilailua ja höyläilyä ;) Ja ajattele positiivisesti, kesäkuu on jo ihan pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kaikki sanoo :) jotenkin se vaan tuntuu liian uskomattomalta... Kauhulla ajattelen, että kesäkuu ON JO IHAN KOHTA! voisiko se todella olla niin, että tämä valmistuu? tai ainakin, että "valmistuu" sen verran, että päästäisiin muuttamaan... esim. saunanhan voi tehdä sitten myöhemminkin, kun asutaan jo tuossa...

   Poista
 3. Mahtavaahan tuo on ja kyllä mä näin jo sielujen silmin miten ihana siitä tulee :) Ja eikö oo kivaa kun lumet sulaa, aurinko paistaa ja voi olla ulkoruokinnassa tuossa pihalla grillaillen ja just välillä ottaa sen kylmän relaxantti-juoman ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Anne :) Kyllä mullakin edelleen on visio päässä kauniista, valoisasta kodista. Tän toteutuksen seuraaminen sivusta vaan tuo hieman ahdistusta ja hampaiden kiristystä!

   Poista
 4. Sua ei naurata, mutta itse tulin tästä postauksesta silti jotenkin hyvälle tuulelle! :) Oli vain niin hauskasti kirjoitettu. Ja tulee niin elävästi mieleen viime kesä ja ajoittainen oma epätoivo. Ymmärrä siis. :)

  Mutta oikeasti, ollaanhan tuossa jo ihan hyvässä vaiheessa! :) Kyllä sitä valmista tulee sitten yllättävän nopeasti, seiniäkin kun tuolla on jo pakkeloitu. Mutta onhan siinä viimeistelyssä sitten se oma työnsä, listojen ja muiden kanssa. Eihän meilläkään ole valmista, ei ole varmaan vielä seuraavaan vuoteenkaan, mutta hyvin ollaan voitu täällä jo asua ja elälle viimeiset kahdeksan kuukautta. :D Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara, no sulla sitten omakohtaista kokemusta!
   Joo ne surullisenkuuluisat listoitukset kummittelee jo mielessä... Ja mies just tänäään sanoi, että esim sauna tehdään vasta sitten kun siellä asutaan... Nyyh*
   Toisaalta meillä on tosi kallis vuokra, että mitä nopeemmin sen parempi! Nyt alko loppukiri!

   Poista
 5. Näyttäähän tuossa vielä hommia olevan, mutta hyvällä mielikuvitusella voin kaikki kuvaamasi tuonne kuvitella...:)
  Kyllä se siitä, et huomaakkaan, kun kaikki on jo valmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä päässäni suunnittelen vaikka mitä tonne :) voi tosin olla, ettei suhteet oo ihan hallussa, että mahtuukohan esim juuri hankkimani jättinojatuoli just siihen mihin olin ajatellut! vaikeeta :)

   Poista
 6. Siitä se valmistuu, usko pois! Aika kivan näköinen terde sulle tulossa..kelpaa tuolla istuskella ja maistella jotain..hmm hyvää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassi on kyllä varmasti valmiina mieletön! Onneks olen jo ostanut sinne keinun, niin ei ainakaan se puutu :D

   Poista
 7. Heeeii.. vähän valkosta maalia ja se on siinä! ;) Sori, vähän oli pakko kääntää veistä haavassa. Kohta kuitenkin saat muistella noita kuvia uudessa, VALMIISSA ihanassa kodissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minni: just NYT alakerta on jo valkoisessa pohjamaalissa :)tällä viikolla on hihat heiluneet miehellä ja tämän isällä!

   Poista
 8. Älä Maire masennu, ota Voilevia.

  Joo. Kyllä se siitä ja kaikki semmoset. Mää mitään osaa sanoo.

  Hengessä mukana.

  VastaaPoista
 9. KLASSIKKOMAINOS :)
  Miten sä aina löydät oikeet sanat :D
  Tuut kyllä sitte kylään!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!