keskiviikko 9. toukokuuta 2012

KiirekirputVarastin itselleni 20 minuuttia ja rahanmenoahan se tiesi... Parin viikon kirppistauon jälkeen valikoima lähi Kontissa oli vaihtunut ja se on hyvä se.

* Sinisävyinen vanha täkki oli 8 eur. Hinnan vuoksi arvoin täkin kans hetken, mutta kun tämä on parivuoteen peiton kokoinen (= iso) ja ihan söpö, niin lähti mukaan. Kaiken lisäksi olen pari kertaa jättänyt tämän tyylisen täkin ottamatta ja aina harmittanut jälkikäteen... Tämä olkoon pihavilttinä kesällä.

* Pure new Wool shaali lähti kolmella eurolla. Värit aika hempukat kasarit, mutta en voi näitä(KÄÄN) vastustaa...

* Kaksi Arabian kukkalautasta 1,50 eur / kpl. Mulla alkaa oleen jo aika keräilyerät näitä, mutta oli otettava mukaan...

* Marimekon pallopaita 3 eur. Ei taida päätyä ihan päälle asti, mutta materiaaliksi erinäisiin tuunauksiin, koska koko on L eli matskua siitä saa!

* Markettineilikat eiliseltä markettireissulta, ei liity kirppuihin, mutta hyvä täytekuva.

Melko tehokasta etten sanois!

Nyt on alettava tekeen inventaarioo tuossa "vaatekaapissa" (tavaravarastossa), joka on kun luteen nielu!


Adjö!10 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä ja ihanat valkeat neilikat. Itse olen kiertänyt nyt tosi tiuhaan kirppareita ja suoraan sanottuna ärsyttää, kun samat kamat viruu kopeissa päivä toisensa jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama! Siis huomaan, että kun on oikein aikaa ja kiertää niin samat kamat aina... Varsinkin esim. Kuhajoella kun myyntiajat ovat usein kuukauden! (ja samalla hintaa -ellei halvemmallakin- kun täällä mansesterissa viikko...)

   Poista
 2. Peitto on kaunis ja vilttikin on hyvän värinen ja mikä parasta se on ihanan lämmin talvella, 100% villaa. Meilä on kanssa samanlainen, mutta väri ei miellytä, oranssi/ruskea kirjava. Meinasin kokeilla värjäystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Hei katso tää postaus: http://kristalli-idea.blogspot.com/2011/06/kirpparipaivitys.html Onko se sun vähä tuollainen...? Jos värjäät, ilmoita miten käy! Ps. On muute kätsyä lukee noita vanhoja kirppupostauksia, muistaa siten mitä kaikkea omistaakaan :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Elda! Siinä on mansikankukan kuvia ja etanoita, sopii siis kesäviltiksi pihalle (eikä oo niin justiinsa jos menee likaseks)... :)

   Poista
 4. Mä tein eilen löytöjä Lempäälän kirppiksillä :o)

  VastaaPoista
 5. Huomasin fb:stä, mitä löysit? En ookkaan ikinä ollu Lempäälässä kirppiksellä, mutta oon kuullu että siellä on ihan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonille kevättakki 3e ja itelle ihan uudenveroset Crocsit ja Marimekon raitapaidan. Lempäälässä on 3 hyvää kirppistä, kaikki vähän erilaisia.

   Poista
 6. Viksuja ostoja...Ja ilosta äiteinpäivää sinulle :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!