lauantai 5. toukokuuta 2012

F I N A L C R U S H

Koska tästä bloggauksesta on tullut minulle tärkeä harrastus ja koska olen tutustunut tämän kautta toisiin ihaniin bloggaajiin ja koska tätä seuraa ehkä vielä joku muukin niin haluan ilmoittaa, että olen vielä olemassa. Vaikka nyt postaukset harvenevat ehkä pikku hetkeksi, toivon että jatkatte mukana!! Koska: jatkossa on luvassa miljoona postausta valmistuneesta pirtistä (vaikkei tämä mikään sisustusblogi olekaan eikä sellaiseksi tulekaan...). Ja ainakin parista villasukasta ja parista mummonneliöjutskasta.

Meillä on nyt menossa viimeinen rutistus ja veikkaan, ettei seuraavista viikoista tule helppoa. Ja ainakaan kesäkukkasia en ehdi kuvailemaan. Meillä on nyt kesäkuun loppuun aikaa a) tehdä talo loppuun b) kerätä kimpsut ja kampsut vuokrakämpästä (+ kolmesta muusta paikasta, missä on meidän omaisuutta...) 

Tänään juuri maalatessani makkaria hikikarpalot otsalla mietin, että kun me tästä selvitään niin voidaan Rakentajan kanssa taputella toisiamme olalle ja kehua toisiamme kilpaa. Toivon meille molemmille pitkää pinnaa ja huumoria matkalla muuttoon. Sitä tarvitaan! 

Uskomaton raxavuosi takana, yllättävän kivutonta toisaalta, ottaen huomioon, että teemme taloa ihan itse ja ns. pitkästä tavarasta. Mutta sanotaan se suomeksi, että on tässä ollu / edelleen on ihan tolkuton homma. Eikä se lopu siihen kun sinne muutetaan... Mulla on mm. 2500 neliöö pihaa, mihin pitäis pistää jotain puskaa ja kukkasta. Se tehtäköön sitten kymmenen vuoden säteellä...

Tässä vielä fiilistelykuva tasan vuoden takaa... 
11 kommenttia:

 1. Hengessä mukana ollaan, tsemppiä ja voimia loppurutistukseen. :-)

  VastaaPoista
 2. Samoin, hengessä mukana. Tiedän, mistä puhut..

  Voimia, voimia ja voimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos kiitos sukkamestari-saila!!

   Poista
 3. Se on jo niiiin lähellä - tsemppiä! Ja mieletöntä, että tuommoseen hiekkakasaan on oikeesti noussut talo - ootte te hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. liian lähellä, nyt ahdistaa ja peltottaa, että miten saadaan kaikki tehtyä! kiitos Peppi, se on KAUNIS kun se valmistuu :)

   Poista
 4. Mää jeesin täällä päässä niinq virtuaalisesti ja henkisesti. Kannan ne kaikki kevyet ja hoidan teitin kakrun ja piskin <3 Aikaahan on ruhtinaallisesti(tässä kohtaa on paree sulkee korvat ja silmät ja juosta karkuun?) Ei vais, kyllä te ehditte ja jaksatte<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sä teet sen Lisbetti :) Kiitos, tsekkaa vaan mihin pistän mun pokan :)

   Poista
 5. sisko sanoi joskus viisaasti mulle: raksa vuosi ei ole se jolloin erotaan, vaan vuosi sen jälkeen. Kun rahat on loppu, kaikki "mehut"puristettu, ja kaikki kesken. Silloin kysytään rakkautta ja hermoja.
  Tsemppiä siis loppurutistukseen, mutta myös siitä eteenpäin. Kun on muutettu, mutta ihan vielä ei ole ihan valmista.. :)

  VastaaPoista
 6. se on varmasti juurikin näin dear Taina :)
  meistä on puristettu kaikkki samana vuonna, mutt hymyssä suin mennään.
  ei kaikkia unelmia ja haaveita ole tarkoitettu sopimaan samaan aikaan, me ollaan saatu jo niin pajon :)

  VastaaPoista
 7. Voi tsemppiä viimeisiin rutistuksiin! Ihan mahtavaa, että olette jo noin pitkällä. :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!