sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Pihapäivä kuvina

Ollaan oltu koko päivä pihahommissa, huoh.
Tässä päivän kohokohdat kuvina, olkaapa hyvät :)

(tässä ei näytetä sitä helvetillästä juolavehnän tuhousoperaatiota, mikä oli järkyttävää, kamala kasvi)

 Risukasat palvoivat iloisesti...

 Kun ei oikeen muuta homma ollut (heh, heh), niin keskityin poimimaan naapurin jyväjemmarin perunapellosta kiviä. Win-win situation. 

 Sitten poimin niitä vielä pikkusen lisää...

Rakentaja keskittyi pihamaan äestämiseen....

 Listatkin on ostettu: lattialista, kattolista ja ikkunalista

Somebody has been in my car?

6 kommenttia:

 1. Ai että mä tykkään kivikasoista, Sorry ;) hienoista asetelmista! Nimimerkillä itsekin muutaman kiven pyörittäneenä ja omin pikku kätösin keränneenä.

  VastaaPoista
 2. Kasoista nimenomaan :) Ja nää kivethän ei ole sellaisia kauniita pyöreitä (joita keräilen aina pohjanmaalla...) vaan aika teräviä / kulmikkaita eikä niin kauniin värisiäkään... Tai mistä mä tiedän, kun ovat vielä niin paksun multakerroksen peittämiä! Mä olen tykännyt kivistä kans aina ja niistä saa kivoja "maisemointeja". Meidän pohjien kaivaja otti mun pyynnostä kaikki isot kivet pellosta sillon vuosi sitten ja asetteli tontin kulmiin... Ajattelin tehä noihin selaisia "koloja" mihin pistää ruukkuja, vois olla kiva? Vitsit muute se perunanviljeliä oli onnessaan kun hain noita kiviä sen pellosta... :)
  Huomasithan, että ed. postauksessa sulle oli haaste :)

  VastaaPoista
 3. Kivi kuin kivi on (melkein aina) kaunista. Noistakin saa jo vaikka mitä. Aikas hyvän diilin teit viljelijän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa, ja tykkään etenkin siitä kuinka halpaa se on :) Itse kun jaksaa keräillä... olen keräillyt monta vuotta sellaisia kauniita pyöreitä kiviä anoppilassa ja ne olisi tarkoitus roudata "kotiin" (hui, tuntuu jännältä sanoa noin!) myös kesän aikana...

   Poista
 4. Minäpä sitä tilasin muutama vuosi sitten ihan KTK:lta kuorman kiviä meidän pihaan..nyt ei enää onnistuisi, blogimies on nimittäin jo tuskastunut miun kiviasetelmiin:D Enkä taitais kyllä niitä enää itekään jaksaa asennella niinkuin silloin:) Mutta kaunista ja halpaa pihankoristelua se on jos mikä!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!