tiistai 29. toukokuuta 2012

Singer

Hyvä ystäväni on toiminut dyykkausagenttinani taloyhtiönsä alueella eräässä isohkossa cityssä eteläisessä Suomessa.

...puhelinkeskustelua...

Marjatta (ystäväni, nimi muutettu): Tonne on tonne taloyhtiön pihalle joku kantanu roskalavan viereen sellasen vanhan ompelukoneen pöytineen, kannettiin se Penan (ystävän mies, nimi muutettu) kanssa sateelta suojaan kun oli ihan taivasalla. Kiinnostaisko sua sellainen?

Nipsu: Mitä! Nyt ääkiä se Singeri sieltä turvaan, käykää nyt hakemassa se!

...hetken kuluttua...

Marjatta: No nyt toi Pena haki sen sieltä, on aika helvetin painava. Se on ihan käyttämättömän näköinen, on varmaan kuitenkin vanha. Toi koneosa taittuu tuonne pöydän sisälle. Lähetän sulle tekstarina siitä kuvan (kuva alla). 

Nipsu (soittaa takas): Toi on ihan mieletön! Oliks siellä roskalavan äärellä mitään muuta? 

Marjatta: No ei siellä ollu. Mihin meinaat ton laittaa, pääseekö Masa (Rakentaja, nimi muutettu) hakeen sitä joskus täältä kun kulkee tällä suunnalla?

Nipsu: No ihan varmana pääsee! Mahtavaa. Niin joo, enkä tiedä mihin ton pistän, mutta kyllä ihmisellä on hyvä tälläinen Singeri olla olemassa! 

*tiks- puhelu päättyy*

Nipsu (huutaa): Masaaaa! Sun täytyy mennä hakeen Marjatan ja Penan kotoa yks ompelukone, sen on antiikkia (näyttää kuvaa Masalle). 

Masa: Ja mihis meinaat ton pistää? 

Nipsu: No en tiedä, mutta onhan toi niin ihana, että kyllä sille paikka löytyy!Mulla on kyllä käynyt munkki kun on ystäviä ihmiselle jaettu <3

11 kommenttia:

 1. No on käyny munkki ja donitsi ja kaikki mahdolliset,luojalle kiitos ystävistä,varsinkin sellaisista joita ei vanhat Singerit kiinnosta=D Oikea kaunotar tuo kone,oikea kaikkien löytöjen äiti,ellei peräti isoäiti!

  VastaaPoista
 2. Waude! Onnittelut ja kyllähän jokatytöllä vanha poljettava täytyy olla ;) Teillä siis Isäntä suostui heti ottamaan singerin? Meillä pisti hanttiin kun näin vuosia sitten kaunottaren kirppiksellä. Sanoi, että saat kyllä ihan yksinäs kantaa. Kyllä se sitte kuitenki autto :)

  Käsittämätöntä, että ihmiset heittää kaikkee arvokasta tosta noin vaan menemään. Hyvä kun Ystäväsi ehti hätiin.

  VastaaPoista
 3. Voi kelpaisi itse kullekin ilmainen Singer. Mulle ei ikinä käy noin hyvin. :(

  VastaaPoista
 4. Eilen just tuossa läheisen koulun roskalavalla oli Singer (tai ainakin se pöytäosa, en tunne näitä vanhoja koneita). Ajattelin, että tuon voisi palatessa ottaa mukaan. Palatessa kuitenkin näin, kun joku mies jo raahasi sitä skeittilaudan päällä pois! Harmitti!!

  VastaaPoista
 5. Oi mikä ystävä ja mikä löytö! On muuten mielenkiintoista, miten joku heittää tuommosen roskalavalle, joku taas pyytää kirppiksellä ylihintaa. Onnittelut Singerin omistajalle :)

  VastaaPoista
 6. Siitäpä pihamaalle oiva kaffittelupöytä :)

  VastaaPoista
 7. Wau! Upea! Minä himoitsen tuollaista mutta mies sanoo EI. Ei ennen kuin meillä on tilaa. Eli uusi koti, jota on haettu jo 1,5vuotta, No, ehkä kärsivällisyys palkitaan jossain vaiheessa. Voi upeaa, että on tuollaisia ystäviä!

  VastaaPoista
 8. Voi jestas mikä munkki todellakin!! Wau!

  VastaaPoista
 9. ah, ihana! Haluaisin myös tuon jalkaosan! Mulla on itse asiassa toi kone, mutta ilman jalkaa. Olen aina ihaillut tuota jalkaosaa. Siitä tulisi ehkä kukkapöytä.

  t.Paula

  VastaaPoista
 10. Kyllä ihmiset heittää pois kummallisia asioita - tai siis AARTEITA! :) Pahinta on kuitenkin, kun näkee niitä aarteita jätelaitoksella, rikottuna, pilattuna, pelastamattomissa.. Miksi ei viedä kierrätyskeskukseen tai vaikka soiteta, että hakekaa pois? Ainakin täällä meillä päin hakevat kamat kotoa ihan ilmatteeks ja sitten ne pääsee seuraavalle onnelliselle omistajalle. Mutta siis ihan huippu kaveri sulla! :) Tuollainen samanlainen tai samantapainen on meilläkin varastossa - edellinen asukas jätti sen meille. :D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!