maanantai 28. toukokuuta 2012

Valmista pintaa ja pikku probleemia


Keittiön ja eteisen laatta on tälläistä kuin yllä. Yllättävän esisävyisiä nuo laatat ovat, mutta olen tullut siihen lopputulemaan, että se on oikeestaan tosi kivan näköinen!


Kuisti (n. 9 m3) on jo periaatteessa ikkunalistoja ja liukuovikaappeja vaille valmis. Seinässä on panelit ja lattiassa samaa laattaa kuin ylin kuva, ainoastaan vaan vielä tummemman harmaana. 
(Katto näyttää ihmeellisen "rakoiselta" kuvassa, se on kuitenkin tosi siisti)


Murun vaahtokarkkuhuoneesta puuttuu enää vain listat... ja lattia! Huone on kauttaaltaan tuota Laura Ashleyn polka dot -tapettia. Joku vois sanoa, että äklö, mutta me likat tykätään!


Ja jottei menisi liian siirappiseksi tässä on problem of the day. Seinät ovat valkoiset, katto on valkoinen. Luulin ostaneeni valkoiset listat (ne oli listakaupassa ihan valkoiset!). Mutta kun pisti paikalleen niin eron kyllä näkee, nehän on melkein muka beiget!! Ei tuu kesää.

Samat listat näkyvät ylemmässä kuistikuvassa ja se on ihan ok, koska panelit eivät ole niin valkoiset. Ja tuossa lapsenkin huoneessa ne ovat ihan ok, kun seinä ei ole valkoinen. 

Ongelmaa ratkaistaan tämän päivän aikana... Onneksi paikallaan ei ole vielä kun tuon meidän makkarin listat, tämä sama ongelma kun tulee olemaan monessa muussakin huoneessa, josssa katto ja seinät samaa (keittiö, olkkari, pikkumakkari, työhuone, eteinen...). Seiniä ei jaksaisi ENÄÄ alkaa maalaamaan uudelleen. Vaihtoehdot siis ovat: palauttaa avaamattomat paketit ja ottaa takkiin ne, jotka on avattu tai ruiskumaalauttaa loput panelit ja maalata nämä paikallaan tai maalata itse kaikki listat jollain kalustemaalilla...

Ja vielä kirsikkana kakun päällä, jalkalistat  (+ ikkunalistat!) on tätä samaa sävyä!

Hitto kun meni vaikeaksi.

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, ja mustakin toi tapetti on ihku! Noi listajutut on kurjia, kun valkoinen voi olla niin monen sävyinen :( Toivottavasti keksitte sopivan ratkaisun ongelmaan !

  VastaaPoista
 2. Eihän nuo listat ole ollenkaan pahan näköisiä...ainakaan kuvassa.

  VastaaPoista
 3. Meillä on kanssa valkovahatussa kattopaneelissa sävyeroja. Mut äkkiä niihin silmä tottu.

  VastaaPoista
 4. Kivoja materiaaleja nuo kaikki, mutta erityisesti tuo pilkullinen tapetti on IHANA!

  VastaaPoista
 5. Voi harmitus listojen kanssa, kyllä muakin nyppis. Teettää lisäduunii :/ mutta hei teillä on jo noin valmista :) Ihanan näköistä, mä voisin muuttaa teille :) Ja kuisti, se olis mahtava!

  VastaaPoista
 6. Meillä kävi sama juttu listojen kanssa! :/ Ei mulle tullut mieleenkään, ettei ne listat ole valkoisia, vaikka ne näyttää valkoisilta. Valkean seinän ja valkean katon rinnalla ne näyttääkin melko keltaisilta... Ongelma on edelleen meillä ratkomatta, joten otan vinkkejä vastaan! :) Onneksi yhdessä huoneessa ehdittiin tähän varautua ja seinät maalattiinkin samalla "listavalkoisella" sävyllä. Saa nähdä, miltä näyttää, kun laitetaan listat paikalleen. Katto kun on ihan puhtaan valkoinen...

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille! En jostain syystä pysty vastaamaan kaikille erikseen, onko muilla samaa ongelmaa, ettei tuo "vastaa" namiska toimi??
  Listojen maalaus ei tule kuulemma toimimaan ja ei kai ole olemassa muun värisiä listoja ?! Näin minulle on asiaa nyt perusteltu. Voi olla, että sävytettäisiin huoneen väriä uudella maalikerroksella, mutta voi olla, ettei tehdä sitäkään... Tein eilen empiiristä tutkimusta ja olin kylässä talossa, josta olen vähän niinkun apinoinut nämä meidän listat, koska siellä ne on niin kauniit. Ja kappas! Listat eivät olleet ihan valkoiset nekään, eikä ne mua ole ikinä haitannut! Kun huoneessa on tavarat ja tekstiilit niin tuo väriero hieman niinkun häipyy... Mene ja tiedä, asia on siis vielä hieman vaiheessa!

  VastaaPoista
 8. Kaikki valkoiset listat on listavalkoisia (=harmahtavankellertävän valkoinen) ei suinkaan vitivalkoisia, tiedä miksi mutta näin on :) terveisin. sisustusmyyjä ;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!