maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kirppuja


Se(kin) hyvä puoli tässä muuttamisessa on ollut, että olen lopulta oivannut ettei jokaista ihanaa pelti- tai lasipurkkia tarvi ostaa (vaikka sais NIIN halvalla), koska ne ei yksin kertaisesti 
a) mahdu mihinkään b) niillä ei tee mitään (kun niitä on siis tarpeeksi).

Toki edelleen teen hankintoja, mutta sellaisia mitä todella tarvitsen. 
Heh, heh :)Niinpä olen keskittynyt omiin ja murun vaatehankintoihin. 
Itselle ei ole mitään kyllä löytynyt aikoihin, mutta lapselle aina onneksi löytyy

* ReimaTecin takki 10 eur
* Adidaksen verkka-asu 5 eur (tää oli löytö, koska toi on kuin uus!)
* Kappahlin raitapaita 1 eur
* H&M legginssit 0,80 eur
* kesäinen mekko 1,50 eur

Toi Adidaksen verrka-asu toi mun mieleen mun oman edellisen Adidas vaatteen vuodelta miekka ja käpy. Kolmiraitaverkkarit, sellaista säämiskämatskua. Siniset, joissa oli punaiset raidat. Jumaleissön kun ne oli silloin komiat!

6 kommenttia:

 1. Hyviä vaatelöytöjä!! Itsekin joku aika sitten sain samalla kertaa K:lle pitkästä aikaa vaatteita. Säästyy eräskin euro... vaikka niihin purkkeihin :)
  Tuossa edellisessä postauksessa on muuten hyvin käytetty jämälaudat. Siistin näköinen laatikko, passaa moneen!

  VastaaPoista
 2. Hyviä ostoksia! Mulla on joku ostosähky, ehkäpä rahan vähyydelläkin on siihen osansa..mutta oikeasti en tajua miksi ostaisin niitä purkkeja kaappeihini enää lisää joten olen päättänyt jatkossa vain katsella :)Enpä niistä sen onnellisemmaksi tule kuitenkaan :) ..noh jotain piiieeenen pientä ehkä joskus ostan..:O

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä! Itse kävin tänään alennusmyynneissä... vaikkei niitä oikein tainnut enää olla, myöhästyin :-( Sain kuitenkin lapsille jotain vaatetta syksyksi. Pitääkin mennä kirppareille, jos siellä on noin hyviä saaliita! :-)

  VastaaPoista
 4. Vielä sais kans kirppiksiä kiertää ja joitain vaatteita muksuille ettiä. Hyviä löytöjä oot teheny!!

  VastaaPoista
 5. Hah, mulla oli niin sama ajatus - tai oikeastaan oivallus - mielessä muuton aikana pari kuukautta sitten! Vein suurimman osan turhista purkeista, astioista ja koreista surutta kirppikselle. Kyllä tuntuu hyvältä ilman krääsäpaljoutta (vaikka jäi sitä vieläkin kyllä ihan tarpeeksi...)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun pistitte kommenttia! Tää bloggerin "vastaa yksitellen" toiminto ontuu taas niin pahasti, että pistän yhteisesti :)
  (äsken kirjoitin jo pitkät pätkät tätäkin vastausta, mutta teksti katos kun pieru saharaan, murrrr).
  Mutta siis: kiva kun jätätte kommenttia, sillä näitä kirpparipostauksia tehdessäni aina mietin, että jaksaako tälläisista ostospostauksista kukaan kiinnostua! Itse luen ne aina mielellään, hintojen kera tietty :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!