keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sälää kodarista + keltaiset lautaset

Huh, huh.
Tuli taas avattua aikamoinen Pandoran boxi.

Tammikuussa 2011 on nämä tavarat pakattu pahvilaatikkoon, viety säilytykseen ja tänään tuo laatikko on avattu.
Ei ollut minkään valtakunnan iskemää laatikon sisällöstä, paitsi tietysti niistä keltaisista lautasista... Kuten laatikossa lukee.


Nyt voidaan leikkiä Kekkosta, Kummeleita ja Pulttiboissia.
Kori täynnä vanhoja silmälaseja, ou jee!
(ja mitä helvettiä nää on tehnyt mun entisessä kodarissa??)Neljä keskeneräistä tilkkupeittoa.
Ei näistä sen enempää...
 (Paitsi etten ehkä ihan ole näillä näppäimillä näitä jatkamassa...)Kaksi (tyhää!?) Bodyshop purkkia ja vanhoja pellavaliinoja. 
Varmaan ajateltu laudeliinoiksi..?
Kaksi ylintä on sellaisia Tampellan pyyhkeitä, joissa on se sellainen tarranauha.
Nämä on ihan ajatuksella ostettu. Mulla on nimittäin samasta kankaasta ommeltuja keittiöpyyhkeitä
ja ne on niin parhaita! Mutta enhän mä näitä ole raaskinut saksia...Afrikkalainen naama ja Tammertukkulainen simpukkataulu (voi siis yhtälailla olla Afrikasta...).


Lasinen kala (don´t even ask...), koukkuja talon seinään (en kyllä mustilla tee mitään...).
Ja ne keltaiset lautaset.


Kyllä muuttaminen on mahtavaa kun on yllätyksiä omasta takaa!

9 kommenttia:

 1. Hihih. Nää kurkistukset laatikkoihisi on hauskoja. Niin mukava kun toisiltakin näyttää löytyvän yllättäviä säilöjä. Tulee meinaan väliin itekin ihmeteltyä, miks erinäisiä juttuja löytyy edelleen laatikoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä nää tähän lopu :) Jatkoa tulossa!
   Kaikilla näitä onneks on, kuuluu elämään :)

   Poista
 2. Ai että mä nauroin. Toihan on ihan kun meillä; tommosia kodarilaatikoita vaan putkahteli kun oli jo luullut tyhjentäneeni kaiken. Ja myös mun kodarisälän joukossa oli peräti 6 afrikkalaista puupäätä...tommonen lasikala kyllä uupui ja keltaiset lautaset (tosin niiden tilalla oli mm. ämpäriruma munankuoren värinen astiasto luultavasti tarjoustalosta 80-luvulla hankittu). Jeejee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tuntuu että tuo varasto on ihan loputon. Luulen jo purkaneeni kaikki (muut paitsi kirjat), mutta aina löytyy lisää. Tosin tätä purkaessani luulin löytäneeni kadonneet khh naulakot, mutta ne ei ollut tuolla! On siis olemassa vielä ainakin yksi kodariloota :)

   Poista
 3. muutoissa on just se hyvä juttu, että tulee käytyä kaikki kamat läpi... :)
  ehkä noille kaikille vielä löytyy käyttöä. ehkä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nää paikkansa löytää :) Paitsi ehkä toi fisu.
   Simpukkataulu on jo vessan seinässä!

   Poista
 4. Meillä on ihan mahdottoman paljon purkamattomia laatikoita edelleen, vaikka meidänkin laatikot on pakattu joskus viime vuonna, alkuvuodesta. Mutta hyvinhän sitä on elelty ilmankin niitä tavaroita! :) Se kertoo aika paljon niiden laatikoiden sisällöstä, ettei niitä kukaan ole tarvinnut. Muuttaessa mulla oli jalo ajatus, että en pakkaa yhtään sälälaatikkoa. Eipä siinä kiireessä toteutunut! :/ Nyt sitten olen yrittänyt purkaa tavaroita laatikko kerrallaan niin, että kaikki tavarat löytävät paikkansa ja tarpeeton menee kirpparille tms. Voikin olla, että meillä puretaan muuttolaatikoita vielä ensi vuonnakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GOOD POINT! Siis just toi, ettei niitä kamoja oikeesti tarvi, kun ei ole kaivannutkaan. Mä en edes jaksa ajatella meneväni kirpparille, olen laittanut kaikki Konttiin. On tullut tehtyä sitte good williä koko vuoden edestä (sen lisäksi, että nyt pistän sinne, mähän myös kannan sieltä kotiin kohtuu paljon) :D

   Poista
 5. Sullahan on ihan oma kirppari!! Vaikka millaisia löytöjä...ja niin edullisesti!! Nyt jos tässä vaiheessa laitat ne eteenpäin niin usko vaan pian saat idean, johon juuri nämä tavarat on parhautta... Ei kun säilöön vaan. Odottamaan ideaa...:) Ja tämä kaikki kokemuksen syvällä rintaäänellä!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!