maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pyhimmistä pyhin


This is where magic happens.
Tai sitten ei, väsyttää niin paljon koko ajan (pääkin on ollut kipeä).

Meidän makuuhuoneesta tuli aika kiva ja valoisa. Ja iso!
Liukuovikaapiston takana vaatesäilytys ja pienenpieni walk-in. Siis tosi pieni. Se on oikeesti vaan vaatekoppero.

Edestä puuttuu vaalea iso matto, jota en ole uskaltanut vielä pistää kun paljain varpain kuljetaan pihalla ja rakennuspölyssä sisällä. Koirankarvoista (ja likaisita tassuista) en enää tuskaile, koska koira ei saa tulla yläkertaan. Oppii se vanhakin koira näköjään tapoja. Ennenhän se nukku meidän kans samassa petissä. Tässä huushollissa on uudet säännöt!Kaikki on vanhoja mööpeleitä paitsi yölamput (okei, Ikeasta, sorruin vaikka se sotiikin mun nykyisiä periaatteita vastaan...) ja kattokruunu on Kodin ykkösen alennuksen alesta joskus ostettu, esitelty muuten täällä . Ja tuo härpäke, joka tuossa roikkuu on lämpömittari (ei ole lopullinen sijoituspaikka sille...).

Ja ihan vain vertailun vuoksi pistetään kuva kyseisestä rakkauden pesästä noin vuoden takaa (hieman eri kuvakulma, tosin), otettu 20.8 2011


9 kommenttia:

 1. Kiva että jätit kommenttia blogiini niin löysin tänne, pikasilmäyksellä ihastuin heti sisustustyyliisi :) ja klikkauduin lukijaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Heidi, kiva kun löysit tänne!

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Tykkäisin samantyyppisistä liukuovikaapeista joista tyydyn vaan haaveilemaan;) Tiijätkö, sillon kun kaikki on uutta ja valkoistaa sitä varoo ja vannoo ettei kukaan saa kulkea ja koirat pois jne. mutta minulla se ainakin sit tahtoo unohtua..kun ne on kerran kulkeneet rapakengin tai tassuin niin ihan sama..elämäähän se vaan on vaikka sillä hetkellä luenkin perkeleitä:)Mutta ihan hieno juttu jos jaksat tsempata koirankin kanssa. Mie en kun miusta on niin kiva ku se tuhisee vieressä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otettiin liukuovikaapit kaikkiin makkareihin ja kuistille + eteiseen, säästää niin kätevästi tilaa ja tuloo tuo peili "kaupan päälle". Loppujen lopuksi oli tosi kohtuu hintaisetkin, joten oli ihan varma valinta (toisin kuin liukuovet, joita meillä on yhdessä kohtaa, ei morjens mitä hintoja!!).
   Kyllä meillä on Boriksen kanssa uudet sävelet, päätin sen jo edellisessä kämpässä kun kuraa ja koirankarvoja oli aina peti täynnä :) Ja yllättävän hyvin (melkein kuin itsestään!) se on valinnut kuistin nukkumapaikakseen, on siinä sen verran näköjään vahtikoiraa vaikkein varsinaista vaaraa siitä taida olla kenellekään :)

   Poista
 3. Kaunista ja selkeää,ihana kun ei näy "rompetta" missään:)Mä en tajuu miten meillä näyttää siltä että olis ihan sikana tavaraa vaikkei olekaan,paitsi tietysti keittiössä...Tuollasesta näkymästä minäkin haaveilen:)Siis tuosta ylemmästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kirsi Kirsi, kun näkisit meidän muut huoneet :) Tämä ja lapsenhuone + vierashuone on ainoastaan valmis, muut tilat onkin sitten täynnä sitä rompetta! Mutta kun 80 neliöstä tavarat siirtää puolet isompaan niin väkisinkin on väljempää :) Ja makkariin en juuri siitä syystä tuo mitään muuta, että olisi kaunis ja tilava eikä olisi mahdollisuutta laskea tavaraa mihinkään... Ja myönnettäköön, että siivosin ja petasin nätisti juuri kuvaa varten :) Jos noi liukkarit olisi avannut, niin siinä olisikin sitten ollut varsinainen ROMPETORI :)

   Poista
 4. Aijettä! Ihana valo! Ja rouvakin niin sievästi siellä että! Ihana!

  PS. Mua hihitytti juuri tän postauksen ajankohdan lukijamäärä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eve, sä senkin vanha pervopena!! Tosiaan, tää oli aikas hyvä sattuma :)

   Valo, vaaleus ja raikkaus on tuossa se ihanin juttu ja sitä hain! Muuten tavarat hakee paikkaansa, mutta tonne ei tuu enää mitään muuta!

   Poista
 5. Siis tuossa makkarissa on kaikki, eikä mitään liikaa!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!