lauantai 20. lokakuuta 2012

Huutokauppa!

Elämäni ensimmäinen, olin niin tulessa!


Appiukon sain seurakseni elämäni ensimmäiseen huutokauppaan. Näitä on kohtalaisen paljon tuolla maaseudulla, sellaisia vanhoja taloja ja vajoja, joista löytyy vaikka mitä! Itselleni oli yllätys se, että sellaisista onnettoman näköisistä työkaluista ja traktorin varaosista maksetaan ihan huimia summia! Kun taas joku pärekoppa tai maitotonkka sai Nipsun paineet nousemaan ja huutovireen nousemaan ihan falsettiin.. Taputin itselleni ja kiljahdin hieman jokaisen onnistuneen ja voitetun huudon jälkeen. Maaseudun matiakset hieman varmaan ihmettelivät... 

Jälkeenpäin kuulin, että tieto mun moninaisista ostoksista oli päätynyt myös Metsästäjälle hirvipassiin ennen kun ehdin hänelle itse kertomaan. Pienessä kylässä nää jutut kulkee kyllä rasvatun salaman tavoin. Ja kyllähän sen erkkikin näki otsaluullaan, etten niitä ostoksiani itse saa kuljetettua millään. Peräkärry + Rakentaja onneksi haki loput . I love you muru!

* Kolme vanhaa, ruskeaa tuolia, kaikki kunnostettavia, yht 3 eur
* Vanha, pienehkö tuoli 16 eur (menee lapselle, kun on jotenkin minikokoinen)
* Vanha jauhokippo, 1 eur
* Kolme alumiinista astiaa yht 12 eur
Sitten on vielä se kirsikka kakussa, josta näkyy toistaiseksi tämä verran (alla). En tiedä, näettekö te sitä mitä minä kaiken tuon romukasan alla. Mutta se oli ihana ja tämän reissun kallein ostos, 45 euroa.  Osa tavarasta oli just tälläisessä kunnossa ja kuvankin otin sen vuoksi, että saisin kuvan siitä, millaista huutokaupassa on :) Ja missä tein ostopäätöksen!


STAY TUNED !

9 kommenttia:

 1. Mä näen jotain pirttikaluston tynkää. Olisko se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olis :) Sellainen pienehkö, vanha valko-antiikinvihreä pirttikalusto, menis siihen leikkimökkiin, joka joskus pihassa on. Sellainen isompi pinei villa/aitta, jossa voi olla ihan oikeita kaluja, vaikka olis oikeesti lapsen "maja". Se oli käsin tehty ja niin ihana, etten voinu vastustaa :)

   Poista
 2. Oih, mitä löytöjä tai tietysti voittoja :)

  VastaaPoista
 3. Hienot löydöt ja halvalla sait! Huutokaupoissa on aina (yleensä)edukkaampaa kuin kirppiksillä ja jos vielä onnistuu pääsemään sellaiseen huutokauppaan missä ei ole ns. trokareita, niin löydöt on taattuja!

  VastaaPoista
 4. Jee, nää on just hyviä huutiksia! Ihan tuollaisella samaisella olin itekin tässä loppukesästä, vai millon se nyt olikaan.. Just tuommoisia tavararöykkiöitä, joiden alta löytyi oikeita aarteita! :) Ei sellaisia kirpparilta löydy! :D

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavat nuo ruskeat vanhat penkit! Tuollaista olen etsinyt meille tietokone penkiksi jo pitkään.

  VastaaPoista
 6. Oijoi, mitä tuolilöytöjä ! Muutkin jutu kelpaisivat itselleni myös... :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!