sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Katajainen koppa

Eilen euron huutokauppalöytö pääsi pesun jälkeen ihan paraatipaikalle, pyhäpöydälle. Tuo on muuten katajaa tuo koppa, se vielä vähän tuoksuukin sille. Atsalea on onnettomassa kunnossa, mutta annoin sille pienen vesikuurin, ja nyt jo paljon parempi näin iltasella... 

Nyt täytyisi taas aloittaa uusi viikko, jotenkin ankee olo, johtunee varmaan tuosta kelistä. Jostain syystä ihminen aina odottaa sitä ensilunta, ja aina se on yhtä ihana tunne! Vaikka viime vuonnakin muistan oikein odottaneeni, että sulais jo... Otin jumppakortin vuoden tauon jälkeen, oon varmaan ihan näillä näppäimillä aika timanttisessa kunnossa.


*mukavaa viikkoa*

7 kommenttia:

 1. Aikas kivoja huutoja olet tehnyt - ei yhtään hassumpia :)
  Itse kans kesätauon jälkeen olen muutaman viikon lenkkeillyt... Tänään tuntui juostessa kuin olis selkäranka ollu rautakanki. Ett juokse siinäsitten.
  Tsemppiä kuntoiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi, olen itsekin tyytyväinen :D
   En tiedä, mulla ei nyt ole edes mitään alkuinnostusta kuntoilun suhteen, mutta 10kg olisi ihan pakko tiputtaa kesään mennessä, ihan jo terveydenkin takia. On vaan otettava härkää sarvista ja sitten vaikka se verenmaku suussa painettava eteen päin. Itsehän en pysty ruuasta paljoa joustamaan, eli on vaan liikuttava.... Ja nyt kun tää raxa-aika alkaa helpottamaan, niin ei ole kovasti edes tekosyitä olla liikkumatta :)
   Muksaa viikkoa puuhamaahan <3

   Poista
 2. Mä kävin tänään paikallisten facebookkaajien perustaman painonvahtaajat-ryhmän alkupunnituksessa. 17.12. katotaan kuka on liikkunu ja ollu syömättä.
  Alkaa kans käydä tää olkapäävaivasta alkanu suurentuminen jo terveyden päälle.
  Mut kyl se siitä, siellä ja täällä :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kun ottaa sopivan tarhdin projektiin, ettei hetkessä hae muutosta... :) Tai jotain. Itselllä pahoja käynnistysvaikeuksia tän sporttikuurin kans...

   Poista
 3. Ihana koppa :)
  Ja tsemmpiä liikuntaharrastukseen :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!