perjantai 12. lokakuuta 2012

Päivän piristys

Mikään ei piristä kärttyistä naisihmistä kuin kuuden euron kukkakimppu! Ja alennuksesta löytynyt kahdeksan euron pöytäliina. Se kullä muistuttaa hieman lakanaa, mutta so what!
Lapsi on vinkunut aamusta asti kylpylään, mutta olen ollut jo viikon flunssassa, joten se ei kovin houkutellut. Hädissäni sitten lupasin  viedä tämän vinkuintiaanin elokuviin. Lentäviä poroja katseltiin ja mä nukahdin siihen pehmeään penkkiin loppukliimaksin kohdalla... Että näin.


Käsityörintamallakin tapahtuu, ei tosin järin vauhdikkaasti, mutta vähän päivässä, paljon viikossa. Saunaan kaipaan edelleen...


6 kommenttia:

 1. Ohhoh! Täällähän on valmistumassa kudetta! Muista esitellä valmis työ. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti esittelen, sellainen namupala on tulossa :)

   Poista
 2. Sanos muuta , kukkasilla on käsittämättömän terapeuttinen vaikutus. Niinku nilläkin kahella tummanvioletinsametin värisillä syklaameilla jotka kottiutu meille hulluilta päiviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syklaamin minäkin ostin pianon päälle sulostuttamaan :)

   Poista
 3. Upealta näyttää neuleesi, ihana nähdä valmiina. Kukat on niin piristävä, jokainen päivä pitäisi olla kukkaispäivä. Samaa minäkin ihmettelen, mitä sinäkin tuossa alempana että miksi sitä pitää välillä niin murehtia vaikka kaikki on hyvin ja kaikkea liiaksi asti. Halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piupau! Huomasin just yksi päivä ajattelevani, että olispa juhannuksen aika niin saisi tehdä ihania luonnonkukkakimppuja! Viime kesänä kun kimput ja kukkaset jäivät raxan jalkoihin....No ensi kesänä korjaan tilanteen :)
   Kai se murehtiminen kuuluu meidän perusluonteeseen...Ja nyt jo pari yötä (hyvin) nukkuneena tuntuu valoisammalta :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!