torstai 1. marraskuuta 2012

Kuistia


Vaikea kuvata kuistia, kun se on niin pieni tila!
Kuva ei tietenkään tee oikeutta, ovat oikeesti tosi nätit! Eli siis neljällä ikkunalla pilkkuja, toinen puoli kankaasta on vanhaa valkoista lakanakangasta.  Ilmaiset olivat, mutta kovin työläät vain.
Eräs timpuri on jättänyt purkamatta kuistin molemmin puolin olevat raxatelineet ja tästä kyllä keskustellaan iltasella... Ottaa niin simmuun, varsinkin nyt kun on verhot ikkunassa!

Kunnon kuisti on kyllä kiva! Paljon säilytystilaa, molemmilla puolilla lattiasta kattoon menevät liukuovikaapistot. Lisäksi tuohon toisen ikkunan alle olisi jossain vaiheessa tarkoitus nikkaroida samasta panelista oleva "hyllykkö", johon saa kenkiä laitettua riviin ja sen päällä voisi istua.
Kun nyt ton saunan sais valmiiksi, alan heti perään hiostamaan erästä timpuria sen penkin kanssa...



Sitten kuistin valtias, Mr Boris:



" Mä olen pääsääntöisesti kyllä ihan happy boy, mutta kuvissa aina niin kovin surumielisen näköinen. On kova vartioiminen muuten tässä kuistissa, olen häntä tanassa tämän tästä. Auta armias jos naapurin kissimirri menee tästä ohi ja mä tajuun sen... Mut hei, keep the faith jne!"

 Ps. Maarit - tervetuloa, kiva kun löysit tänne !

5 kommenttia:

 1. Pikkujuttu tuo raxateline :) Hyvältä näyttää verhot! Luin vasta tuon sinun aikaisemman postauksen ja hymyilytti pikkuisen ;) Harjoitus tekee mestarin vai mitä? ...niin äläkä luovuta, aatteles jos oisit ompeluttanut verhot jollain vieraalla ja maksanut siitä maltaita niin et raaskisi sitten uusia verhoja sen takia, että ne maksoi niin paljon :D Hyviä Pyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mestarista en tiedä, mutta kyllähän sitä virheiden kautta oppii :) Kyllä nyt on hyvä mieli, että on verhot ikkunassa! Kiitos samoin, mukavat pyhät sinne!

   Poista
 2. Kuisti on kiva ja verhot hyvät! Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen kuisti. Kauniit verhot. Tilaa kuistissa kyllä tarvitaan ja kaappejen pitäisi olla jotain pohjattomat kaivoja, niin paljon tuntuu tuota tavaraa olevan, aina kaapit täynnä :)
  Meilläkin tuppaa nuin tellinkejä jäämään lojumaan pitkin pihoja, ällättävää. Mutta elämää :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!