tiistai 4. joulukuuta 2012

Laatikkotehdas

Tulevia joulumyyjäisiä silmällä pitäen olen aloittanut pienimuotoisen laatikkotehtailun. Tuttu setti: kopiopaprulaatikko, joka on vahvistettu kunnolla teipillä ja päällystetty siististi nätillä paperilla. Paperien hinnat ja laadut vaihtelevat. Tilda -paperit ovat kovinkin jämäkkää matskua, kun taas tuo Ikean (ihana) pilkullinen joulupaperi on kovinkin hepposta kamaa.

Pahoittelen onnetonta kännykkäkuvaa iltahämärissä, lupaan jatkossa nätimpää fotoa kun on enemmän lootia valmiina (hui, kuinka paljon näitä uskaltaa tehdä, jos ei menekään kaupaksi...?). Mistä päästäänkin tämän postauksen varsinaiseen kysymykseen, paljonko olisit valmis maksamaan tälläisestä nätistä säilytyslaatikosta?
(Mietin aluksi neljää euroa kpl, mutta sitten ajattelin, että onkohan se kuitenkin liikaa...?)


Ps. Taannoinen Hemuli-gate on omalta osaltani loppuunkäsitelty.
Toivon Hemulin päätyvän rakastavaan kotiin, jossa sitä arvostetaan. Menee sitten millä hintaa tahansa :)

8 kommenttia:

 1. Ei ole mielestäni liikaa pyydetty. Nuo punapilkulliset ovat ihania! Olen aivan varma, että menevät kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpisein! Punapilkulliset on kyllä niin ihania, mut toi paperi on aikas ohutta, etten tiedä teenkö niitä enempää... Toisaalta, ne on kyllä niin nättejä!!

   Poista
 2. Neljä euroa vois olla ihan sopiva. Eikös nuo oo kuitenkin aika isoja? Pitäähän sun saada kulut takaisin ja jotain itellekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tonne menee A4 papruja vino pino... Laatikoistahan en mitään maksa, mut on noissa papereissa kyl vähän rahaa kiinni, esim noi tildat on aika kalliita. No katsotaan :)

   Poista
 3. Pyydä vaan se 4e, vaikka et sä silläkään kyllä tuntipalkoille pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on Jenni ihan totta :) Samaa mietin eilen kun niitä teippailin iltamyöhäisellä, ettei tällä kyllä itseänsä elätä :D

   Poista
 4. Ihnaia laatikoita! Minusta noista voisi hyvin pyytää viisikin euroa :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!