tiistai 4. joulukuuta 2012

Paha mieli ja tunnelma pilalla

Mun hyvyyttäni on nyt käytetty hyväksi pahemman kerran. Nyt loppu good will.

Sain joku aika sitten kysymyksen Pehmot -postauksen alle, että möisinkö Hemulin kun pojalle se on ainoana toiveena (kommentit ovat vielä siellä). Vaihdoimme s-postit ja sovimme, että Hemuli on sen 4 eur (minkä itsekin maksoin + postit 3 eur. Olin mielessäni onnellinen, jos saan täytettyä jonkun pienen toiveen Hemulin muodossa (toki tiesin, ettei näitä enää mistään saa ja sen paremmalla syyllä).

Nyt hetki sitten sain s-postia kolmannelta henkilöltä (kuvakaappauksineen), jossa tämän Hemulinostajan mutsi (sattuneista syistä tiedetään sukulaissuhteet) myy meidän entistä Hemulia erään pikkukylän fb-kirppiksellä hintaan 30 eur teksti tyyliin näin: "Keräilyharvinaisuus, tämän hinta ei ainakaan laske, ollut vain koristeena, näitä ei enää mistään saa". 

Ihan vain muuten tiedoksi kyseiselle Hemulinostajalle: Se EI ole ollut meillä vain koristeena vaan monessa leikissä mukana. Itseasiassa kun otin Hemulin esille postitusta varten, se nukkui vielä vikan yön sen entisen omistajan vieressä (kuulostaa nyyhkyleffalisältä, mutta on täyttä totta...)

Voi elämän karut kävyt kun alkoi oikeesti ottamaan aivoon. Toivottavasti tuollaiset ihmiset ei enää eksy mun blogiin. Mua harmittaa niin paljon, että meinaa itku tulla puseroon pelkästä kiukusta.

*****

EDIT. Huomasin, että kyseinen Hemuli on kovassa myynnissä myös Tori.fi:ssä ja Huuto.netissä... Kylläpä Hemulia nyt viedään. 

9 kommenttia:

 1. Olipa katala ja kiero teko!
  Mutta älä nyt sinä kuitenkaan omaa jouluasi anna hänen pilata, vaikka tietysti väkisinkin tulee hetkellinen alakulo ja paha mieli. Jos tuollaisella ihmisellä on minkäänlaista omaatuntoa, niin varmasti se alkaa kolkuttaa häntä, ja tekee hänen omasta joulustaan synkemmän. Vaikka saisikin Hemulin myytyä, niin voi sitten miettiä, että oliko kaikki parin kympin arvosta, kannattiko..
  Olet hyväsydäminen ihminen *hali* ! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnikki <3
   Eihän tää Hemuli onneks mun joulua pääse pilaamaan, mutta jotenkin vitutteloo tälläinen tosi paljon. Kun olin niin hyvissä aikeissa tässä jutussa ja mieskin sanoi, mulle että älä nyt sitä anna pois. Palaan taas takaisin omaksi ei niin symppikseksi itsekseni :) ei vais :D

   Poista
 2. Siis nostipa kierrokset täälläkin. Törkee temppu. Huh. Olipa keksiny tarinan, millä hemulin vokotteli voi vitsit. Kaikennäköstä viheltäjää täällä siis liikkuu. Tsempit siulle! Aloin muuten miettiä, että pitäisköhän tässä itse kunkin muuttaa asetuksia niin, ettei anonyymit pääse kommentoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä julkisessa blogissa on kun tänne eksyy kuka vaan... Toisaalta, salasanan takana olevassa blogissakaan ei ole oikein mitään mieltä. En ole tän blogin aikana koskaan saanut negatiivista kommenttia, mikä on jo ihme sinänsä. Mutta anot otan jatkossa entistä varauksellisemmin... Mikä on ihan persiistä niitä monia monia ihan kunnon kansalaisia kohtaan. Kyllä tää verentulo nenusta jossain vaiheessa loppuu (mutta edelleen kirveltää, varsinkin kun löysin Hemuli ressukan monesta muustakin myyntipaikasta, samalla kuvalla vielä eli sama myyjätär on kyseessä...)

   Poista
 3. Voi kuinka käsittämättömän itsekeskeisiä ja rahanperässä juoksijoita jotkut ihmiset ovat!!! Älä välitä ääliöistä, jätä omaan arvoonsa! Sydämessään sitten tietää, mitä on tehnyt! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne jääkin, onneks! Mutta jotenkin kiukuttaa niin mun lapsenkin puolesta tää koko keissi, se kun niin oli innoissaan lähettämässä sitä seuraavalle ja halus vielä vikat halitkin aamulla sen Hemulin kans :´(

   Poista
 4. piru minussa iski.. Ilmotin huutonetin ylläpidolle että kohde on muuallakin myynnissä ja laitoin linkin tori.fi:hin :D
  Mä oon niin satavarma että ahneella on paskanen loppu; tässä tapauksessa toivoisin oikeen kunnon ripulia ;)

  VastaaPoista
 5. Ei h*lvetti, kyllä toisilla on otsaa. Piijulille pisteet!

  VastaaPoista
 6. Uskomatonta. Toisinaan vaan tuntuu, ettei kaikilla ihmisillä ei ole omatuntoa ollenkaan - ei tunnu missään sumuttaa toisia kirkkain silmin. Aivan käsittämätöntä! En tiedä, mihin tää maailma on menossa. Tämä nyt on tavallaan pieni juttu, mutta monesti tuntuu siltä, ettei ihmisillä ole mitään perusarvoja elämässä. Ei toista vaan voi kohdella näin. Typerää! :/

  On muakin kerran kirpparilla huijattu. Tai ei varsinaisesti huijattu, mutta jätettiin kertomatta, että myymäni tuote olikin designia. Ostaja sai minut luulemaan, että hinta oli ihan kohdallaan. Seuraavana päivänä löytyi kymmenkertaisella hinnalla myynnistä paikan omistajien pöydästä. Sellainen toisten hyväksikäyttö on inhottavaa..

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!