lauantai 29. joulukuuta 2012

Nipsun vuosi kuvina

Ensinnäkin haluan sanoa teille kaikille blogini lukijoille kiitokset siitä, että olette olleet mukanani taas yhden vuoden. Teitä on lukijalaskurin mukaan jo tasan 80 ja olen niin otettu teistä jokaisesta!! Uusimpana maarit löytyi joukkoon kirjavaan, tervetuloa maarit! Muutenkin on varmaan lukijoita, jotka eivät tuossa lukijapanelissa näy, joten mahtavaa, että tekin "anonyymit" olette mukana. 

Haluankin jakaa teidän kanssanne palan vuottamme. Se on ollut niin erikoinen, etten tiedä, tuleeko toista vastaavaa koskaan eteen. Talo on saatu valmiiksi ja siinä onkin ollut aikamoinen homma, niin hyvässä kun pahassa. Aloin blogin pitämisen jo ennen kun edes olimme ostaneet tonttia, joten aikamoinen matka tässä on virtuaalimaailmassa kuljettu :)

**TAMMIKUU**


Vuoden ensimmäisen päivän vietimme tontilla. Emme tehneet kyllä "oikeita töitä" juuri ollenkaan, retkeilimme maastossa ja riehuimme pihalla, oli tullut juuri lunta (ajatelkaa, oikea ensilumi satoi vasta tapaninmyrskyn jälkeen!) Kuvassa lapsi ja Bosse vetelee kepin kanssa. Meillä kun ei lapsella ole sisaruksia niin hän on toden teolla ottanut tuon eläimen läheiseksi leikkikaverikseen, ihanaa sinänsä. 


**HELMIKUU**


Kuvaa yläkerrasta, jossa tehtiin lattialämmitysputkia. Ihan älytön palapeli noiden rakojen täyttäminen kipsilevyillä.. Tuollaista kun duunailee tämän kokoiseen huusholliin, on raxamies poikki. Kuulemma kuitenkin kamalin homma oli ilmastoihommien teko...


**MAALISKUU**


Lapsi hiihtelee Mamman kanssa eteläpohjalaisilla pitkillä pelloilla, Bosse tietysti mukana, kuinkas muutenkaan. Keväthankia..niitä odotellessa!


**HUHTIKUU**


Huhtikuussa sain valmiiksi PIIIITKÄAIKAISEN (vajaa pari vuotta) projektini. Sain kuin sainkin siis kantaa tämän ihanan uuteen kotiin... Olen pitänyt siitä valtavasti ja tein tämän jälkeen kaksi vauvanpeittoa sekä omalle murulle sellaisen keskikokoisen (esitelty "virkkaus" osiossa). Vähän reilun vuoden päästä olisi tarkoitus olla valmiina vielä yksi iso peitto, eräs merkkipäivä lähipiirissä tulossa.


**TOUKOKUU**


Paikallinen jyväjemmari lainasi meille raktoria, että Rakentaja sai äestettyä pihan. Ja kuten kuvasta näkyy, äesti melkein Bossenkin peltoon. Oma syy -titityy- kun meni sinne nokkineen vaikka kuinka kiellettiin. Tyypillistä saksanmetsästysterrieriä tuollainen...


Sain myöskin synttärilahjaksi uuden fillarin. Huomaatteko, miten pyörä sopii mun uusiin lenkkareihin??


**KESÄKUU**


Rakentaja-Raju kaapissa. Keittiöstä tuli NIIN KAUNIS. 


**HEINÄKUU**


Tämä kuva on itseasiassa vahinkolaukaus! Olin kaivamassa puhelinta laukusta kuvausta varten, kun se ehti ottaan tälläisen pikku räpsyn. Ollaan Tuurin kyläkaupan tivoliin menossa.
 Pikku lomamatka á la halpamatkalaiset :)


Sain myös vierashuoneen valmiiksi. Otin sitten itsestäni kuvan :)
Huomatkaa upea Vickan & Daniel magneetti liukuovikaapistossa!


**ELOKUU**


Nipsun muruset siinä ilta-auringossa lakeuksilla.


Bosse ilta-auringossa kotona terassilla.


**SYYSKUU**


Kyllästyin totaalisesti peikonlehteen, jonka tarina on pitkä ja vaihteikas, kerrottu myös blogissa. Kuvasin sen myynti-ilmoitusta varten. Mutta en sitten raskinutkaan siitä luopua ja se lepää nyt vierashuoneessa...


**LOKAKUU**


Saksanhirvi löysi vuoden matkan jälkeen kotiin. 
Pidän siitä edelleen tosi paljon. Sen nimi on (ehkä) Masa.
Rakentaja (Metsästäjä) ei anna antaa sille mitään nimeä, mutta mulle se on Masa.


**MARRASKUU**


Mies kävi kaurismetsällä ja toi tuliaisia. Ai että, kun oli hyvät ulkofileet! Sisäfile on sellainen pienen makkaran kokoinen :) Kauris on muutenkin yllättävän pieni eläin! Mutta saatiin me aika kivasti myös jauhelihaa ja Bosse paljon Bossen lihaa (perkausjätettä, joka on jauhettu koiran jauhelihaksi).


**JOULUKUU**


Joulupöytä!


*****

Uuden vuoden aattona pistän arvonnan pystyyn, stay tuned!







10 kommenttia:

  1. Paljon olette kyllä pistäneet 'pakettiin' noin lyhyessä ajassa!! Hieno kuvakooste. Sinulla on mainio tapa kertoa asioita, saat minut hymyilemään joka kerta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Hyvä Mieli! Kiva kun olet pysynyt matkassa mukana :)

      Poista
  2. Vaiherikas vuosi tosiaankin,kiva kun pääsitte rakentajan kanssa kaapista ulos,sinne olis ollu ikävähkö jäädä;)
    Mua nauratti tuo sun uusi pyöräs,tuli mieleen että menit liikkeeseen lenkkarit mukana ja pyysit kenkiin sopivaa pyörää:D Tunnen nimittäin naisen,siis nyt en OIKEASTI puhu itsestäni,joka meni hunekaluliikkeeseen maljakko kassissa ja totes että nyt tarttis löytää maljakkoon sopiva pöytä,käyhän se niinkinpäin,vallankin kun nainen on kyseessä;)
    Ja kyllä toi saksanhirvi IHAN Masalta näyttää,oikeassa olet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi :) Tässä oli lenkkarit ja fillari silkkaa sattumaa, mutta kyllähän tälläiset jutut on tähdissä määrätty :) Ja jos naisella on oikein kiva maljakko, on se pelkästään oikeus ja kohtuus, että se saa alleen arvoisensa pöydän. Ihan hyväksyttävää käytöstä siis :D

      Poista
  3. Juu, nimettömänä mukana. Terv. rakentajan ex.työkaveri :)

    VastaaPoista
  4. :D Niina, kiva kun olet mukana!

    VastaaPoista
  5. Melkoinen vuosi ollut, ei varmasti ihan helpoimpia, mutta ihana uusi koti palkintona :) Kesäkuvia katsellessa tulee kyllä niiin ikävä jo kesää. Onneksi sitä kohti menossa.
    Hyvää ja erittäin onnellista uutta vuotta teijän perheelle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi, samoin sinne koko poppoolle!
      Kyllähän tässä kesä jo mielessä saa olla, tänään kun räystäät valu ja joku lintu sirpitti metsässä ajattelin, että on melkein kun maaliskuu :D

      Poista
  6. Hauska katsoa tätä vuotesi kollaasia. Tuli mieleen omat rakennusajat (muutettu 2009 kesäkuussa), tosin vielä tehtiin ulkohommia tänäsyksynäkin... Olen täällä rennossa hauskassa blogissasi piipahdellut silloin tällöin, nyt laitoin itseni tuonne lukijakaartiin. Tervetuloa kurkkailemaan blogiani, jos huvittaa. Hauskaa vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kirjauduit Johki :) Kyllä se vaan niin on, että kyllä mekin terassi- ja muita pihahommia tehdään tässä vielä MONTA vuotta! Mutta ei se haittaa, sit voi tulle meille tenkkapoo kun ei ole enää mitään tekemistä :) Tulen varmasti vierailulle!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!