perjantai 25. tammikuuta 2013

Onko järkeä vai ei ?


Järjestelin vähän kaappeja ja törmäsin näihin, jotka ovat siis kaapissa. Pari on käytössä aina silloin tällöin, mutta muuten ne on katseilta piilossa. Olen moneen otteeseen jo harkinnut näistä luopumista, mutta sitten aina ostan jonkun uuden. Uusimpia talven kausimukeja en kyllä enää hanki, koska ne on musta kaikki ihan samanlaisia... Muutenkin silmää miellyttävät noi vanhemmat mallit, kuten esim tuo delfiinisukellus, se on mun mielestä ihana.

Minunkin ystäväpiirissäni on henkilöitä, joita ahdistaa tämä niin paljon eivätkä voi ymmärtää näiden keräilemistä. Heiltä tulee varmaan nyt verta nenästä! Toisaalta ihailen esim. Piompun kaltaista Muumifania, joka keräilee ja pitää esillä niitä.

Ehkä pistän ne takas kaappiin sulassa sovussa ja toivon, ettei näiden arvo nyt ainakaan laskisi. Annan ne lapselle kun muuttaa kotoa pois, myyköön hän sitten nämä. Ja viettäköön railakasta opiskelijaelämää edes hetken niillä rahoilla :)


8 kommenttia:

 1. Ihania kuppeja ja ompa niitä paljon! Mutta mä ottaisin kyllä ne käyttöön, On nimittäin tosi hyviä kahvikuppeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä koko ajan käytössä teeman samat valkoiset mukit ja niistä kyllä sumppi maistuu :)
   Jotenkin niitä on kertynyt vuosien saatossa, itsekin vähän yllätyin kun laskin ne!

   Poista
 2. Tuttu myi YHDEN muumimukin 500 eurolla, en suosittele käyttöä ennen harvinaisuusasteen selvittämistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näissä kyllä ole niin arvokkaita :) Mutta huimiksi ne summat näissä kyllä kohoaa, jos on 90 luvun mukeista kyse! Ja vähän tuoreemmissakin... Jos jostain saisin 500 eur niin möisin silmää räpäyttämättä ;)

   Poista
 3. Meillä kanssa noita aikamoinen läjä, en ole edes tarkistanut onko niissä jotain arvokkaampia. Tuskin. :)

  Joskus käytimme niitä aina ja ne olikin aika kätevät bileissä, kun jokainen muisti oman "hahmonsa" ja näin löysi oman kuppinsa jos sen jonnekin erehtyi jättämään. JOtenkin alkoi itseä vaan tökkimään ja ne on nyt olleet jäähyllä pari vuotta, mutta eiköhän ne ensikesän synttärikekkereille taas oteta käyttöön. Laskettiin joskus että niitä oli lähemmäs 40kpl meillä eli hyvän määrän saa jokainen lapsi omakseen kun kolmeen jaetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, ompa teillä hurja määrä! Ja jos on noin paljon, niin kehoitan käymään mukit läpi! Esim radio Iskemän sivuilla on suuntaa-antava hinnasto mukien nykyarvolle, käy katsomassa se, niin olet hieman kärryillä mukiesi arvosta!

   Poista
 4. no täytyypä käydä siellä, kiitti vinkistä. Ongelmahan on että muutama kuppia on tuplat eli ei ne NIIN vanhoja ole...taitaa olla tältä vuosituhannelta kaikki kuitenkin :)

  VastaaPoista
 5. Ha haa mitä aarteita! Joo mua on kanssa joskus tympinyt Muumimukit, vaikka ei uskois ;) mutta ei kannata laittaa kiertoon, säästä vaan tytölliesi. Sulla on kanssa tuo surullisen kuuluisa Stockmann muki! Sitä kannattaa vaalia, sen hinta tulee nousemaan kolminumeroiseksi, eikä mene kauaa. Iltapurjehdus on nyt jo 100e. Se on kyllä ihana :) Hemuli ja Vilijonkka & seikkailu loppuu kanssa! Vink vink!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!