lauantai 26. tammikuuta 2013

Viikonlopun ostoksetSähköpostiin tuli Plantagenin ilmoitus edullisista hortensioista, sinne siis. No, hortensian kyllä ostin, mutta se on kohtuullisen onneton, ei päätynyt paraatipaikalle... Markkinamiesten suunnitelmat kyllä onnistuivat, koska en lähtenyt sieltä pelkän hortensian kanssa. Kaikki viherkasvit olivat myös -50%, joten iso amppelimuratti kotiutui meille 12 euron hintaan. Muratille ei löytynyt tarpeeksi isoa ruukkua, niimpä pistin sen shampanjacooleriin! Se on muutenkin ollut hävyttömän vähällä käytöllä, kun on tää tipaton tammikuu (joka kyllä on ajoittain hieman ontunut..). Seitsemän kappaleen ruusukimppu oli 2,99 eur, joten hövelinä likkana ostin niitä kolme. Hyvältähän nuo näyttävät!Lnkakaupoillakin on oltu ja ihan melkein luvan kanssa. Novitan sivuilta bongasin nuo uudet värit, vaalea lila ja tuollainen keväinen vihreä. Lila on nappiostos, mutta vihreä ei ole ihan sen sävyinen kun kuva antoi ymmärtää. Otin sen nyt kumminkin. Minun pitäisi aloittaa iso mummonneliöprojekti ja sitä varten mietin näitä lankoja. Luultavasti päädyn ratkaisuun lila-kirkkaanvalkoinen-harmaa. Ehkä. 
Baby Alpaca Silk on jotain kertakaikkisen ihanaa lankaa. Pikku projekti siinä kesken, mutta valmistunee ihan hyvällä tahdilla!


Kirpuillakin pyörähdin pikaisesti. Löysin  eurolla tuollaisen pellavaisen pupukassin (jonkun omelema). Minun on nimittäin pitänyt tehdä sellainen itse, jotta voisin paremmin kuljettaa ompeluksiani paikasta toiseen. Kutimet kun minulla kulkevat aina jossain puolirisassa paperikassissa... Kauniin värinen pellavaliina lähti 50 sentillä. 50 snt kappale oli myöskin vanhat lahjapaperirullat, mummola tuolee mieleen noista ruusukuvioista ja meidän kolmekymppisten lapsuutta olivat taas nuo toiset rullat (joista ei kyllä kovin selvää saa, mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitan!). Työpöydälleni olen jo pitkään etsinyt alustaa (ei tuntunut löytyvän!). No kolmella eurolla löysin Tinker Bell alustan. Laitan luultavimmin tuohon vähän uutta ilmettä, ehkäpä vanhasta tapetinpalasta...

*******

Mukavaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanan rentoa päivää sulle :D

  VastaaPoista
 2. Tää (rakentajan ex-työkaveri) on niin taistellut Plantageniin menemistä vastaan tuon mainoksen jälkeen ja nuo sun upeat ruusut ei nyt kyllä varsinaisesti helpota asiaa. Iso aalto huutaa tyhjää ja tuo sama kolme nippua tekisi varmasti sille hyvää. Tänään ohjelmassa (ehkä) yhden KARMEAN maisematapetin piiloon maalaus, liittyen just niin vaikeaan työhuone kuntoon projektiin. Oon muuten yrittänyt liittyä, mut ei onnaa. Joko en osaa tai sitten se on vaan liikaa työkoneen suojausasetuksille... Mukavaa vkl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip N! Kyllä sun nyt täytyy tää ruusupuska hakea, 9 eurolla sai siis 21 ruusua. Aalto vaasi tulee olemaan upea! Meillä sama ongelma työhuoneessa , tai siis ainakin että toimiva ei ole :) Toivottavasti saat liityttyä ja kiva kun luet ja kommentoit - vaikka näin anonyyminä!

   Poista
 3. Ruusut on niin ihania! Mä haluaisin myös samppanjacoolerin, mutta jäis myös niin vähälle käytölle, ettei jaksa säilytellä sitä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on :) Ja nykypäivänä markettiruusujen muodossa myös helposti hankittavia (mikä kyllä ei varmasti edesauta kukkakauppoja...). Meillä kyllä kuohuvaa aika ajoin kuluu, mutta ikinä sitä ei malta jäiden kans tuohon purkkiin laittaa :) Ja tosiaan, tän säilytys VIE tilaa!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!