tiistai 29. tammikuuta 2013

Ruusupaperi ja laatikoita


Viimeviikonloppuisessa kirppispostauksessani kerroin vanhoista lahjapapereista, jotka löysin kirpuilta (valmistaja Tampereen Paperikonttori Oy). Anopilla on pyöreitä tulossa, ja kenelle muulle ruusupaperi sopisi paremmin kuin anopin lahjaan! Paperi on paksua, mutta ne oli valmiina arkkeina paketissa (ja vain 3 arkkia paketissa), joten mistään kovin riittoisasta paketointipaperista ei voi puhua. Tuhlasinkin eilen kaikki hankkimani 2 pakettia, joten tätä on haettava lisää...


Päällystin myös yhden rumasävyisen säilytyslaatikon ylijääneellä tapetilla. 


Meillä kaikkien lahjapapereiden kohtaloksi koituu kopiopaperilaatikko. Koitin siis päällystää ruusukuvionkin ja aika kiva (ja jotenkin mummomainen) laatikko siitä tuli!


Ja onhan näitä vielä... Vaikka olen parhaani mukaan niitä jaellut eteenpäin, vielä löyty nämä ja tyhjiäkin vino pino! Tekis mieli taas käydä kysymässä kenkälaatikoitakin.

11 kommenttia:

  1. Ihania laatikoita olet väsäillyt taas! Anopille sopii just nuo ruusut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi! Eilenkin sillä silmällä Sinellissä tiirailin, että josko olis tullut jotain uutta kivaa lahjapaperia... :)

      Poista
  2. Ihanat, olet tosi taitava! Laita joskus ohje paketointiin, kun noi kulmat on niin hankalia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voisin kyllä laittaa, jos haluat! En olekaan ikinä laittanut mitään ohjetta :)

      Poista
  3. hei ihania! Mäkin päällystin yhden isomman laatikon pilkkutapeetillani, mutta mietin joskos sen voisi vielä lakata..että olisi kestävämpi. ootko sellaista kokeillut? Vai kestäkö sun laatikot?

    Tuo sun vaaleanruskea laatikkosi on mun suosikki, aivan syötävän söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa, en ole IKINÄ lakkaillut mitään askarteluhommissa, mutta nyt kun sanoit, se voisi olla huippuhyvä idea! Mitä lakkaa näihin voisi käyttää..? Itse olen joitakin laatikoita päällystänyt kontaktimuovilla, mutta se on -varsinkin isommissa laatikoissa- tosi työlästä ja se muovi menee aina jossain kohassa vinkuraan.

      Poista
    2. No mietin että ihan huonekalulakkaa :). päällystin huonekaluja tapeetilla ja silloin vetelin huonekalulakkaa päälle (eihän niitä muuten voisi pyyhkiä niin usein ja kestää muutenkin toivottavasti paremmin). Mutta nyt kun laitoit noi huippuohjeet laatikon päällystämiseen niin täytyypä testata..jos sitä lakkaa vielä jostain purkin pohjalta löytyisi :)

      Poista
  4. Tää on kyllä ollut ihan saamaton näissä askartelu ja tuunausjutuissa että hui..jokohan sitä tänä viikonloppuna edes jotain innostuisi:) hyvät viikonloput sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule... en minäkään ole tänä viikonloppuna (joka alko jo torstaina) saanut sitten MITN aikaiseksi. Lista tekemättömistä jutuista on metrin mittainen, mutta ei tapahdu mitään... Kiitos samoin, hyvää viikonloppua!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!