lauantai 2. helmikuuta 2013

Kengistä ja laukuista...

Nyt nähdään Nipsun laukku- ja kenkämaailmaan. Olen ehkä paikkaunnan surkein laukku- ja kenkähamsteri. Oikeasti, ostan molempia hävyttömän harvoin (kuljin taannoin 4 syksyä/talvea samoissa kengissä, karseaa...)! Aloitetaan katsaus laukkurintamalta. Tässä alla kolme laukkua, ainoat, joita käytän ja kaikki samaa merkkiä (paitsi tuo Hello Kitty, se on lapsen ja siinä vain koristeena!). Vasemmanpuoleisen sain hyvältä ystävältä noin pari vuotta sitten. Hän oli sen omalta osaltaan käyttänyt loppuun (useiden vuosien ajan!) ja se päätyi sitten lahjana minulle. Ja minähän tykkäsin ja olen käyttänyt PALJON. Oikean puolimmaisen ostin 6 vuotta sitten ja olen siitä lähtien sitä säännöllisesti ja ahkerasti käyttänyt. Uusin mussukka -tuo ihana ruskea- on aika tuore tapaus. Sitä varten piti myydä pikkuisen ylimääräistä tavaraa,  käyttää joululahjaksi saatu lahjakortti ja huokaista kassalla. Mä niin tykkään! Näitä pyöritän vuorotellen, päivän ja tarpeen mukaan. Jumppakassi on tietty erikseen. Se on tosin samaa merkkiä.
(Joitakin voi ahdistaa tämä, mutta yrittäkee kestää tämä kamala materialismi...)


Tämä nyt ei varsinaiseti liity mun laukkuhommiin. Mutta ette ikinä arvaa, mikä on mun lapsen lempiväri??6 kommenttia:

 1. No nyt iskit ytimeen...Kenkiä ynnä laukkuja ei koskaan liikaa, kaikkia tarvitaan aikanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun tapauksessa niitä on tosi vähän :) Mutta onneksi tarpeeksi!

   Poista
 2. Oi, sullahan on hienot laukut ja vieläpä merkkisellaisia :) Minulla on yksi longchampin shopperi jota käytän silloin tällöin. Olen kans huono vaihtelemaan laukkuja vaikka on niitä tuohon eteiseen kertynyt. Kun jonkun laukun ostan niin sillä kuljen sitten joka paikassa :) Ja sit kun kyllästyn niin menee vaihtoon. Sama juttu on vähän kenkienkin kanssa. Kun yhdet hyvät on löytynyt niin muita ei tule paljon pidettyä. Aika tylsää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä olen tykästynyt näihin :) Kengissä sama juttu... Olen usein harkinnut ostavani jopa toiset samanlaiset kun olen käytössä hyviksi todennut!

   Poista
 3. Hihhiih :) Mulla on laukkuja kyllä mielin määrin, tosin ei mitään merkkilaukkuja, kengissä oon vähän samaa linjaa kyllä, kun lytyy hyvät, niin niitä sitten pidetään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin joskus aina harkitsen uutta veskatyyliä, mutta aina palaan samaa ja ehkä hieman tylsähköön linjaan... Mutta hyväksi havaittua ei pidä näköjään muuttaa :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!