maanantai 18. helmikuuta 2013

Loma-asut

Hieman nolottaa tälläinen kuvakavalkadi, mutta annetaan mennä!
Idea lähti siitä kun hotellin hississä ensimmäisenä päivänä kuvasin tuon yhden raitapaidan laittaakseni ystävälleni siitä sähköpostia (pitkä juttu, mutta liittyi toisen vastaavan hankintaan..) ja ajattelin, että hitto tästä sais hyvän postauksen. Yhden tavallisen Nipsun, tavalliset loma-asut, "tyylikkäästi"  hissin peilistä kuvattuna!

Onneksi asuimme aikas ylhäällä, joten hissimatkalla ehdin juuri ja juuri kuvan ottamaan. Ja otin todellakin vain yhden kuvan, siksi osa on hieman tärähtäneitä. En myöskään käsitellyt näitä mitenkään...
Eikä kukaan päässyt minua tässä hommassa koskaan edes yllättämään. Onnistuin itseasiassa kuvaamaan kutakuinkin kaikki käyttämäni vaatteet!

Pyydän huomioimaan, että yritän seistä kuvassa mahdollisimman luonnollisesti, mikä ei kylläkään kuvien perusteella siltä näytä... Enkä myöskään yritä tuupata rintamustani eteenpäin joka kuvassa, mikäli se siltä sinunkin silmääsi näyttää :)


Nipsu hississä vaatteineen, per favore:


* Marimekon punaraitainen paita, kirppisostos (olisko ollut about 10 eur, on ihan uudenveroinen), vyö Tukholmasta.
* Marimekon tummansininen paita vaaleilla raidoilla. Ostin ystävältäni (hintaa en kyllä muista!) pari vuotta sitten. Ihan suosikkipaitani, olen pitänyt sitä hirmuisesti. Ostin nettikirppikseltä toisenkin vastaavanlaisen paidan, eri väreissä vaan. Vyö sama kuin toisessa kuvassa (vyö on oikeasti tosi nätti, harmi kun ei näy paremmin!)
* Beiget shortsit Zara Basic, kirpparilta 80 snt. 


* Molemmissa kuvissa on sama Vilan mekko, toinen valkoinen ja toinen tummansininen. Viime kesänä ostin alesta (about 20 eur / kpl) ja olen käyttänyt ihan hirveän paljon molempia! Näitä oli vielä oranssinakin ja ostaisin heti, jos vielä eteen tulisi! Malli ja pituus sopivat mulle!
Olen ehkä aiemminkin maininnut, mutta jos löydän jotain, mistä todella tykkään, voin ostaa niitä useammankin kappaleen...


* Musta H&M toppi kirppikseltä (hinta oli noin 2 eur), ihanaa kiiltävää ja tukevaa stretchkangasta. Hinta-laatusuhde näissä todella hyvä (etenkin jos löytää uuden kirpuilta!).
* Pinkki Lacosten pikee kirpulta, hinta 5 eur
* Valkoiset shortsit ostettu vuosia sitten sporttikaupasta, ovat hyvät edelleen (viime kesänä ei kyllä mahtunut päällekään...)


* Musta Nanson paita kirpparilta, siinä aika kivat hihat, sellaiset lepattavat (ei näy taas kuvassa...), hinta oli joskus vitosen luokkaa. 
* Ompelijalla teetetyt pellavahousut. Mulla oli joskus sellaiset valkoiset H&M pellavahousut, jotka kului ihan puhki ja vein ne ompelijalle, joka teki niistä kopiot. 
* Finnwearin uikkarit ja kälyltä saatu uikkarikangasta oleva kietaisujutska (tämä on ns. ranta-asu :D) Olen käyttänyt tuota kietaisujuttua tosi paljon jo monta kesää ja se on hieno keksintö!


* Me and I:n tuollainen mekko / tunika, plyyssiä, kiva kesävaate... 
* Viime kesän luottoasuni: kirpparilta ostettu Marimekon raitapaita (ei vitosta enempää), alla musta toppi ja Prismasta kympillä ostettu mekko


* H&M musta, trikoinen mekko. Tilasin nettikaupan alesta. Sitä voisi vähän lyhentää, muuten ihan kiva
* Prisman kympin hame mustana, musta toppi (se kirppikseltä) ja sokruna pohjalla: Mummoni minulle vuonna 1995 tekemä palmikkoneuletakki! Se on minulle täysin sopiva nyt, mutta muistattehan, että tuo aika oli isojen neuleiden valtakautta... Se on ollut minulla vuosikausia kaapin perällä (kyllä, kaikissa asunnoissa) ennen kun viime kesänä sen löysin taas! Siinä ei ole edes nappeja vieläkään kun piti silloin ostaa siihen puiset napit :D Nyt kyllä haen ne.

Että semmoset :)

17 kommenttia:

  1. hei tämä oli tosi hauska, vaikka myönnän etten yleensä innostu "päivän asu"-bloggauksista. Tämä oli kuitenkin hyvä. Sulla on ihan sama värimaailma kuin mulla :), mulla ehkä vielä muutaman ruskean sävu tuohon päälle.
    Mun suosikkini on tuo Vilan musta mekko, näyttää justiinsa sellaiselta että mäkin voisin ostaa monta -ja eriväreissä :)

    Tervetuloa takaisin suomeen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos mansardikaton alla! Empä minäkään ole koskaan päivän asuista kovin innostunut ollut, VARSINKAAN omalla kohdallani :) Mutta ajattelin, et jos tää olis vähän erilainen. Ja samalla esittelisin näitä omia vaatekirppuja, jotka jää usein esittelemättä, mulla nimittäin on yllättävän paljon kirppikseltä ostettuja vaatteita, huomasin sen just tuolla! Nämä Vilan mekot on niin nättejä! Harmittaa kun en ostanut silloin sitä oranssia..
    Aurikoista viikkoa sinne :)

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus. Voi miten ihana tuo mummon kutoma neule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piupau :) Tuo mummon tekemä neule on niin aarre ja niin kertakaikkisen sopiva mulle! Ehkä sen oli tarkoituskin odottaa tää vajaa 20 vuotta :)

      Poista
  4. Mukavan oloset loma-asut ja kivan erilainen vaatepostaus.
    Sitä vaan kummastelen, että on sulla ollu vaatetta mukana! Ite tottunu reissaan prätkällä, niin mukana on farkut, shortsit, uikkarit ja maks 4 paitaa. Ja yleensä ajokenkien lisäksi mahtuu mukaan tasan yhdet jalkineet, jos toiset on varvastossut niin sit voi jotku kusiluikkeet mennä kaveriks. Hienosti niilläkin menee liki 3 viikkoo kun välillä pesee vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitto kun lähdettiin, niin mies tuskaili, että mitä helvettiä sulla on noin kamalasti mukana ja et varmaan käytä kaikkia, mutta käytinpäs :D Motskarikeikollahan sen ymmärtää kun ei vaan voi ottaa enempää... Kyllä mäkin sellaiseen pystyisin ihan helposti! Ehkä :)

      Poista
  5. Niin ja lisättäköön edelliseen, että minimatkustus on pesiytyvää sorttia. Isäntä oli työmatkalla Indonesiassa 2vko, matkusti kabiinikoon laukulla ja kotona mietti mitä sinne vielä laittais kun ei tullu täyteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *reps* ei helvetti! on noilla miehillä helppoa :)

      Poista
  6. Tooosi kivat kokonaisuudet! Ja MITKÄ reisilihakset!? Mulle kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Todellisuudessa en ole omasta peilistä moista jerkkua reidessä nähnyt! Mutta kiinnitin kyllä kuvissa siihen huomion :) Toisaalta, olen käynyt aika ahkerasti pumpissa, että voi olla, että on päässyt tuleenkin hieman muotoa :)En tosin pistä pahaksenikaan!
      Kiitti Teija!

      Poista
  7. Hauska idea kuvata näin :) tää vaan katsoo kadehtien, ett on voinu pitää sortsia ja lyhyttä hamosta ja on niin ruskeeta jajaja
    Oispa ens kesä lämmin, että vois käpsytellä tuommosissa vaatteissa koto-Suomessakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ensi kesästä lämmin on tultava, se on varma se! Tää mun rusketus on ollut ihana, mut hijalleen karisee pois... Kesää odotelleessa!

      Poista
  8. Tyylikkäänä on oltu, välttis en olisi kyllä tunnistanut kun niin hyvin peittelet kasvosi :)
    meillä neiti kanssa otti noi samat letit, ei kyllä sanonu että olis sattunu, oisko ollu vähän tekijästäkin kiinni?
    Hyvin oisin voinu tulla parit valkkarilasilliset juomaan sun kaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Taina se olis ollut NIIN hauskaa ne parit valkkarit!
      Ihmee läheltä meillä tuntuu liippaavan, kun on Olgan puotia ja Kanariansaarta :) Joskus varmaan vielä oikeesti törmätään vahingossa, mä kyl tunnistan sut.
      Kun seurattiin niitä muitakin tyttöjä, joille letit tuli, niin kyllä näkyi kaikkia vähän nipistävän (yritin etukäteen sparrata lasta, et se sit sattuu). Toisaalta tuolla mun murulla on esim. niin lyhyt otsis, että sitä täytyi kyllä nyhtää kunnolla niihin letteihin :)

      Poista
  9. Tää oli hauska! Monet näistä on sen näköisiä, että löytyy myös mun kaapista, jos ei samanlaisia niin melkein. ;) Mahtavia kirppislöytöjä! :) Mä harrastan kans tuota ´jos löydän mieleisen ostan samalla kaksi eriväristä´.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No uskon! Norppastiina kun katselen sun ompeluksia, niin voisin ottaa ne kaikki itsellenikin :) Siksikin tein postauksen, kun huomasin (itseasiassa just tuolla matkalla) omaavani niin paljon kirppisvaatteita ja kuinka kivoja ja sopivia ne onkaan!

      Poista
  10. Ai vitsi tää oli kiva postaus, kiva oli katsoa sun lomapuvusto läpi. Sähän oot ihan huippukunnossa, ajattelin että sä varmaan harrastat salia ja paljon!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!