perjantai 12. huhtikuuta 2013

Askarteluja ja Afrikkaa

On vähän sellainen olo, ettei tiedä, mitä tekis... Kutoa ei huvita, askartelu kiinnostais, mutta en oiken malta keskittyä siihenkään. Yksi iso siivousprojekti (joo, työhuoneeseen liittyvä TAAS) pitäisi suorittaa, mutta se nyt napostelee kaikkesta vähiten.. Niimpä raavin sieltä täältä, saamatta kuitenkaan oikein mitään aikaseksi. Jotenkin levoton olo! Taitaa liittyä kevääseen ja kotkotuksiin.


Korttipohjille teippailin teippejä, niitä sitten leikkelin. En osaa tehdä näköjään muita muotoja kuin sydämiä. Sitten keksin, että osaisin ehkä tehdä kuumailmapallon (eli pyöreän soikean). Ja ehkä maksimissaan tähden..


Varaston vessan lattialla viime syksystä asuneen pelargonian toin sisälle aurinkoiseen paikkaan. Villiintymistä odotellessa...


Munat ja hortensiat edelleen paikoillaan. Nyt lähti jo kuudes viikko näillä... olen kyllä jo niihin hiukan kyllästynyt. Muniin en kyllästy kyllä, ne on niin nättejä!


Ja aaahh, meinasi tulla jo maansuru kun tätä mun absolutely favourite -leffaa ei löytynyt mistään. No sehän oli systerillä lainassa ja hän sen minulle palautti... Oli heti pakko katsoa.
 I love Robert.


Mitä teille kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Söpöjä teippejä! Levoton olo on tuttua. Tekis mieli tehdä, muttei kuitenkaan saa oikein mitään aikaseksi. Miun pitäis nyt muka siivota - hmm tässä istun ja mietin koirapuistoon lähtöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirapuisto on aina paikallaan :) Hyvä että levottomuutta on muillakin!

   Poista
 2. Mulla olisi kanssa ostoslistalla tuollaiset söpöt teipit, ihania kortteja. :)
  mulla kanssa ihme haahuilu olot, kaikkea alottaa eikä mitään saa tehtyä loppuun, ehkä pienimmän flunssan kanssa valvominen lisää vielä tätä aivotonta haahuilua..
  ehkä ensi viikolla olen tehokas ja reipas ja järjestelmällinen! (PAH ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää teipit on Sinellin verkkokaupasta, mutta mees kattoon teippitarhan sivut, ei tsiisus mitkä valikoimat!
   Tää on ihan kamalaa toistaa, mutta ihanaa et teitä "kohtalosiskoja" löytyy tän saamattomuuden saralla... Ihana ilta-aurinko saatiin tänne pirkanmaalle muute :)

   Poista
 3. Kauniita askarteluja :)

  Kovasti olis ideoita mielessä, joita haluaisi kokeilla, mutta mistäpä saisi sen vapaa-ajan kaikkeen!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä onkin huono puoli kun seuraa ihania blogeja, joissa upeita ideoita :) ei ehdi toteuttaan!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!