sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Söndag

Ette ikinä arvaa, mitä tein ruuaksi? No avocadopastaa, of course. Tämä on hyvä ruoka, kunhan sitä ei tee joka viikko. Chiliä olisin voinut pistää enemmän, koska tää ei maistunut ollenkaan. Taisi olla laimea yksilö, oikea maanantaichili. Ilman sen kummempaa juhlan aihetta, korkattiin kuohari kaapista. Meillä on vaivihkaa lahjoina kertynyt kuohuja ja pari shampanjaakin kaappiin, ne vie kovasti tilaa, täytyyhän niitä poksautella. Mummi taidetaan nykästä sitten vaikka vappuna!On täällä tuhottu lankojakin. Oikea jämien jämä valmistumassa... Älkää ahdistuko noista tummansinisistä, kunhan tulee enemmän neliöitä siitäkin, uskoisin peiton pysyvän balanssissa. Iso projekti siis menossa... Tämä on vasta alkusoittoa.


Ihanaa kun tuo lumi sulaa! Täällä maalla sitä on vielä ihan k-a-m-a-l-a-n paljon... Lupasin just lapselle, että menemme tekemään vielä kuravelliä pihaan. Sehän on parasta... Ja mikäs sitä tässä parin kuoharilasin jälkeen mennä ilta-aurinoon, oikeen hilpeetä! *hik*

Mukavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mie en vielä ole kokeillut tota avokado-pastaa -ehkä pitäis :) Ja mikäs sen parempi syy kuin arki&elo korkata sillon tällöin kuohuvaa!
  Kiva projekti siellä alkamassa. Täytyy tunnustaa, ett miun afrikan kukat on ihan jumissa, olleet jo jonkun aikaa.Vaikka aluksi tuntui, että nyt pukkaan peiton kerralla.
  Meijän pihassa tehtiin tänään mm. kaakaota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule sie koklaat tuota nyt joku ilta :) Se on oikeesti hyvää, vaikka vähän ihmeellisistä raaka-aineista onkin!
   Ja kuule sun afrikaknkukasia just mietin kun näitä aloin tekemään, teinkin itseasiassa yhden, mutta oli olevinaan mulle liian monimutkaista!

   Poista
 2. Avokadopastaapa en ole koskaan maistanukkaan...Juu ja kuoharia kyytipojaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maista ihmeessä! Googlaat ohjeen, niitä on pilvin pimein :) Ja otat sit kans kuplivaa sen kylkeen!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!