lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lauantain tunnelmat

Tunnelma on odottava...
Meille tulee vieraita ja pöytä on katettu. Ajateltiin aloittaa rillikausi, vaikka ilma on tosi kolea. Jutin sanoin, Ny Rillataan!Sain ihanan hortensian. Laitoin sen valmiiksi jo ulkoruukkuun siinä toivossa, että saisin sen pihalle ensi viikolla. Yksi oksa katkesi ja se meni pieneen Vilja -malkakkoon (kirppislöytö, 5 eur). Pieni mies bambin kanssa on nyt jo 16 kesäinen komea köriläs...

Siivosin viime viikolla hieman työhuonetta... Sekin projekti nytkähti taas hieman eteenpäin. Laatikkojen alla oleva kaappi oli täynnä kun turusen pyssy. Täynnä se on tietysti edelleen, mutta hieman paremmassa järkässä. (Eikä tuossa ole mikään salapullo jemmassa vaan siellä säilytetään kudinpuikkoja)


Kuva vielä lapsen taiteilusta. Viikko viikolta tulee upeampaa taidetta. Käsitöitäkin on tehty, mutta se on niin salaista hys hys ylläriprojektia, ettei siitä voi julkisesti täällä huudella...

6 kommenttia:

 1. Vitsi sulla on ihanan siisti työpiste! Nauratti ihan, mulla on samalla Lukko-taketilla päällystettyjä laatikoita tuolla mun boksissa, ja pari viskipullon koteloa puikoille, kouluille ja pensseleille sun tapaan myös. Heh. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyvä, että syntiset putelit saadaan jatkokäyttöön :D
   Toi on siisti aina hetkellisesti, nyt taas aika räjähtänyt :)

   Poista
 2. Kiva työpiste - ihanat boksit! Hortensiat ovat suosikkejani, niin ulkona kuin sisälläkin :) Hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna! Itsekin olen hortensioihin kovin tykästynyt. Ja meinasin kirkua ilosta kun puutarhamyymälän täti ehdotti, että puolivarjoiselle etupihallemme, ulko-oven molemmille puolelle istutettaisiin juuri Syyshortensioita! GREAT!

   Poista
 3. Kaunis kattaus rilliherkuille! ja ihanassa järkässä kaappi.
  Mukavaa vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! kyllä tarttee lempeämpiä kelejä vielä odotella noissa rillihommissa, sen verran holotna oli :)
   Kiitos, vappua sinne myös!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!