tiistai 30. huhtikuuta 2013

Myynnissä

Viimeviikkoisen kangaskaapinsiivouksen yhteydssä heitin ison jätesäkin kankaita pelastusarmeijalle, äitille annoin osan ja nyt vielä jokunen kangas olisi vailla ottajaa. En tiedä, onko tämä ihan tyhmä idea tai kiinnostaako ketään, mutta laitan ne nyt tähän myyntiin.  Olen yrittänyt hinnoitella nämä tosi kohtuullisiksi nämä kankaat, postit ovat kuitenkin aina jokusen euron ja ne sisältyvät hintaan. Kommentoi, jos olet kiinnostunut jostain ja laitatko vielä viestiä: kristallinkirkkaat (ät) gmail.com, niin jatketaan tietojen vaihtoa sitten siellä. 

Kaksi vanhaa retroverhoa, hyvässä kunnossa ovat, toki varmaan aika vanhat. 
Koko 84 cm x 67 cm.
Hinta 5 eur.

Ronsukangas, puuvillaa. Ihan käyttämätön pala, koko 110cm x 260cm.
Hinta 12 eur.

Kukkokangasta, puuvillaa. Käyttämätön pala 110cm x 160cm.
Hinta 8 eur.

Finlaysonin kangaspala, käyttämätön 150cm x 200cm.
Hinta 15 eur.

Finlaysonin kangaspala, käyttämätön 150cm x 300cm.
Hinta 20 eur.

Niin joo ja vielä olisi tämä. Ostin sieltä sisustuskutsuilta mustan tyynyn ja se ei kyllä passaa meillä mihinkään kun en vain osaa mustaa käyttää sisustuksessa... Tyyny on kiva kun siinä on kaksi puolta! Ja nyt toi näyttää kyllä niin hyvältä tuossa, että vähän epäilyttää tää myyminen, mutta menköön jos joku ostaa! Hinta 20 eur (ovh 25 eur) ja tämä siis ihan käyttämätön...8 kommenttia:

 1. Haluaisin toi Finlaysonin sinisen eläinkankaan.
  -Päivi

  VastaaPoista
 2. Tuo tyyny on hieno!

  Nyt pieni selitys: Joskus muinoin, en saanut millään lisättyä blogeja blogilistaani, joten perustin toisen listan....niitä vaan tulee harvemmin katseltua ja kommentoitua. Sinun blogisi oli tuolla 2:lla listalla, mutta nyt on ongelma poistunut ja lisäsin tämän blogin varsinaiseen listaani....siis siksi en ole täällä pahemmin käynyt. Nyt sitten katselin vanhemipia postauksiasi ja olin myyty Bossen pitkästäperjantaista....:DD

  Hauskaa Wappua sinulle ja perheellisei...erityisesti pallittomalle Bosselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se tyyny on niin makee!
   Ja kiva kun "löysit takaisin" :)

   Kiitos terveisistä, välitin ne Bosanderille. Se luimuilee tuossa kun komennettiin sitä - notkui taas muina muikkuina ruokapöydän luona kun syötiin. Varsinkin lapsen jaloissa hyörii kuin herhiläinen, sieltä kai tippuu parhaiten... HAUSKAA VAPPUA!

   Poista
 3. Mää mitään osaa ommella, mutta tulin huutelemaan hyvät vaput!

  PS. Voitin tänään Scrabble-korttipelin Nipsu-sanalla. Juhuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) Kiitos samoin!! Tiäkkö, luin tätä kännykällä ja en nähnyt heti, et kuka viestin lähetti, mut arvasin että se olit sä!
   Upea voittosana, you rock!

   Poista
 4. Moi!
  Mä voisin ostaa ton sinisen Finlaysonin kangaspalan. Teen siitä lakanan Eliaksen sänkyyn. Eliaksella oli pinnasängyssä just tota kangasta pussilakana ja tyynynliina.

  T: Susanna P :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit Sussu kun se meni jo Päiville (yllä) :( Ei Elias vaaleanpunaisesta tykkäis :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!