perjantai 19. huhtikuuta 2013

Perintökello - Priscilla

Kauas on kulkeutunut tämä kello.
Sen on vaarini isän setä voittanut aikoinaan Ameriikassa arpajaisissa. Siellä on takana lyijykynällä kirjoitettu *13pv 11kk v1911* joten olettaisin, että tuo on se hetki kun tämä vaarini isän setä on saanut kellon itselleen, tai tuonut sen Suomen kamaralle. Kello on kuulemma aina peritynyt isältä pojalle, tässä tapauksessa isäni ei sitä halunnut ja hänellä ei ole poikaa niin kello tuli mulle. Sopii :) 

Ihmeellistä, että omistan näin vanhan esineen ja että se on kaiken jälkeen kulkeutunut minun kotiini, mistä lie lähtöisin. Tai tiedänhän minä, se on Wm. L. Gilbert Co.:n kellopajasta. Se tikittää ja soi. On tikittänyt ja soinut yli vuosisadan.

Itse en ole kellolle tehnyt mitään, eikä muorini muistanut, että vaarikaan olisi sitä missään kelloliikkeessä ikinä käyttänyt. Ihme juttu!Kuunnelkaa ny!

4 kommenttia:

 1. Voi Priscilla! Ihan mieletön kello ja upea tarina. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Se sopii tuohon pianon päälle täydellisesti! Pysäytettiin se tosin, koska muuten se löis sitä kummituslyötiään aina puolelta ja tasalta :) Ei sillä, kyllähän siihen tottuis!

   Poista
 2. Ihana kello! Ehdotan että lähdetään ton kellon lyönneillä hakemaan meidän sukujuhliin aina sellaista korkeatasoista tunnelmaa. Tasolla on nimittäin tapana aina vähän laskea, joten hyvä lähteä liikkeelle oikein koreasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA :D J
   oo kyllä tän kumea lyöti tuo tosiaan tunnelmaan hieman sellaista sofistikoitunutta meininkiä - mikä voi olla loppuillasta kuin muisto vain :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!