perjantai 19. huhtikuuta 2013

Sisustusjuttuja

Hortensiat saivat eilen kyytiä. Olisi niitä voinut vielä ehkä pitääkin, mutta olivat jo hieman onnettomat ja olin kertakaikkisen kyllästynyt niihin. Kuusi viikkoa yhteensä kympin kukkaset - musta ihan jees hinta-laatusuhde! Ostin pikkuruusut. Oli ehkä virhe, koska en ole koskaan saanut näitä sisällä säilymään kovinkaan pitkään. Kaino toiveeni tietysti olisi, että voisin ne siirtää ulkoruukkuihin vielä, mutta saas nähdä, kestävätkö siihen asti...  Yläkerran aulaa sulostuttamaan ostin valkoisen ruusun.

Tuossa maaliskuun alkupuolella pidin Zelected by Houze -sisustuskutsut ja niistä kotiutui *yllätys yllätys* tyynynpäällisiä. Niitä oli kaikenmoisia ja kaikki olisin kelpuuttanut kotiini. Näissä on sekin ihana juttu, että niissä on molemmilla puolilla eri kuosi. Tyynyä kääntämällä saa siis ihan eri ilmeen! Aiemmin olin ostanut kyseisestä firmasta tämän sarvipään.


Samaisilta kutsuilta kotiutui kaksi yrttiruukkua. Näille oli todellinen tilaus, sillä aina basilikan kanssa tuskailen, että mihin pönttöön ne pistäisin. 

Jättinojatuoli on kovalla kulutuksella. Siitä on muodostunut koiran ja lapsen kiipeilyteline sekä koiran ihan lempipaikka. Niimpä tuo vaalea verhoilukangas ei ehkä ole se paras vaihtoehto - varsinkaan kun kangasta ei saa pestä! Taputtelen täällä itseäni selkään onnistuneen kangasvalinnan johdosta... Pistin siihen nyt tuollaisen vanhan villapeiton (Hemtexixtä). Sitäkään ei kai saa pestä... Huoh. 

Ja hieman sitä realiteettia tähän... Mun työcorneri, ei fak. Taas tänä viikonloppuna yritän selättää yhtä isoa probleemia, johon tämäkin liittyy. On onneks noita säilytyslaatikoita!2 kommenttia:

 1. Eiköhän ruusut sinnittele ulkoruukkukauteen. Itsellä ainakin joskus ovat vähän nuupahtaneet, mutta sitten taas yhtäkkiä olleet nuppuja täynnä kun muistaa lannoitella. Toissa syksynä laitoin ruusut talveksi maahan ja niin ne vaan sieltä viime keväänä nousivat.
  Ja hauska toi koira - näyttäis olevan mein neitokaisella samat oikut. Vaikkei sais muka mennä, niin aina pyrkii selkänojalle kurkkimaan ett mitä pihalla tapahtuu... Tod.näk. pian ei enää edes kielletä. En vaan jaksa - tais voittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei lannoitetta! En ole ikinä laittanut mitään... jotain ruusuille tarkoitettua minulla on kyllä tuolla (ostin vahingossa viime vuonna..) joten laitan sitä, kiitti vinkistä!
   Meillä ei ole ikinä koiraa edes kielletty menemästä soffalle ja sen kyllä huomaa :) Reppana kun on aina yöt ja työpäivien ajan teljettynä kuistille, niin olkoon kun ellun kana sit kaiken muun ajan ku ollaan kotona :) Paitsi ylös se ei saa tulla, eikä ole tullutkaan!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!