maanantai 13. toukokuuta 2013

Heip!

40 / 120 valmiina eikä edes tihkase!
Suurin virk*virk projektini so far...

Äitienpäiväruusuni (ostin ihan itse itselleni) olivat fiasko.
Niinkun joskus näiden kanssa käy.
Illalla laitoin maljakkoon ja aamulla olivat nuutuneita kun entiset muijat. 
Nips Naps vain ja Aaltovaasiin. 
Eipä tuo yksi niin vahvasti voi edelleenkään...


Kiitos kaikille edellisen herkkupostaukseen vastanneille! Ihanaa kun laitatte kommenttia ja yleensä kaikkiin vastaan! Viikonloppu meni vain jotenkin niin ulkoistetuissa tunnelmissa, etten saanut aikaiseksi... Tajusin tänään, että aamun lastenohjelmia lukuunottamatta, ei avattu töllötintä koko viikonloppuna! Oltiin pihalla ilta kymmeneen pe-la koko lössi.

Maanantaista kun selviää, 
niin kyllä se siitä sitten viikonloppua kohden taas iloksi muuttuu!  

4 kommenttia:

 1. Pistäppä vähän sitä virkkausfiilistä tännekin! Ihan jumii, eikä saa koukkua käteen.
  Meillä miehet vallan kävivät isot ruukkuruusut ostamassa mökille äitienpäiväksi - hieman yllätyttiin. No mökin omistaja oli vinkannut puutarhasta - eipä ne muuten olis tajunnu...epäilisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule! Minäkin vinkkasin, että "siellä yhdessä kukkakaupassa on nyrkin kokoisia ruusuja ja tosi kivoja kimppuja, joissa eri värisiäkin.." - EI NÄKYNY! Itte jouduin ostaan :)
   Yritän lähettää virtuaalista virkkausviilistä sinne! Kyllähän me se tiedetään, että se fiilis tuloo ja mänöö... Nyt kun en ole tehnyt mitenkään hampaan irvessä, niin pysyn koko ajan sellaisessa pikkusessa virkkausinnossa!

   Poista
 2. Vitsi sä oot reipas virkkaaja! Mulla menis ikä, terveys ja järkikin tuollaisessa projektissa, huhhuh. Liputus ulkonaolemiselle - kyllä sitä ehtii taas talven mittaan sisällä kökkimään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää paloista virkkaus kyllä sopii mulle! projekti ei tunnu niin isolta kun virkkailee pikku paloja kerralla ja sitten hissukseen niitä yhdistelee! Ensi viikonlopuksi luvattu huisin lämmintä keliä, ihanaa! Kyllä taas kelpaa puuhailla kun voi ottaa arskaa samalla :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!