tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesä(loma)n To Do -lista...

... on pitkä kun nälkävuosi.
Olen mielessäni pitkin talvea erinäisten ongelmapesäkkeiden kohdalla miettinyt, että "tehdään se sitten kesälomalla". Nyt aloin sitten ihan konkreettisesti miettimään, että mitäs kaikkea sitä sitten pitäisi aikaan saada. No aika perkeleen paljon, etten sanois!

Tähän mennessä (eli ei vielä kesäkuukaan alkanut, eikä kukaan ole ollut lomallakaan, hui!) on jo tehty koiralle (koirille) häkki ja koppi, ulko-oven molemmin puolin muurattu kivialtaat ja niihin on jopa saanut kasvitkin istutettua (eilen: syyshortensiaa ja maahumalaa). Kivialtaat ovat hienot - tai siis toinen niistä on hieno. Ensimmäinen tehtiin vähän niin ja näin, sinne päin. Toinen sitten valettiin oikein muotin kanssa ja nyt ne eroaa toisistaan kun Etelä- ja Pohjois-Korea. Ensimmäinen versio kaipaa todellista face-liftiä ennen kun sen voi esitellä yhtään missään.

Mutta siihen listaan:

* takapihan terassin aidoitus ja rappujen teko
* etuoven rappujen valaminen betonista
* khh rappujen valaminen betonista
* yläkerran vaatehuoneen järjestys (sullottu lattiasta kattoon täyteen tavaraa, täysin holtittomasti ja epämääräisti)
* kuistille täytyy valmistaa kiinteä kenkäteline / penkki
* takan päällyksen kaakelointi
* verhot keittiöön ja kodariin (kankaat ja tangot on jo hankittuna)
* lottovoiton saaminen
* kivetykset pihalla loppuun


Tähän en edes viitsi pistää perusjärkkäilyä, kuten khh kaappien siivous, oman vaatekaapin järkkäys, lapsen huoneen järkkäys eli vanhojen lelujen + vaatteiden "arkistointi" (ei voi tehdä lapsen läsnäollessa, koska silloin ei voi pistää mitään kiertoon). Puhumattakaan yläkerran terassin valmistuminen, se jääköön suosiolla ensi kesälle.

Lisäksi tulossa on Dora. Ylihuomenna.
4 kommenttia:

 1. Ihana Dora :) Mää tykkään sun kirjoitustyylistä (aiheista tietty kans). Ihanaa lukea välillä myös blogia, jossa kieli on elävää ja pilkut paikoillaan! Älä rehki lomallas liikaa - muista lomailla kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule KIITOS Muija! Juuri tänään mietin, että pitäisiköhän mun hieman siistiä tätä kirjoitustyyliä, tai "siistiä" on ehkä väärin sanottu, mutta että miettiä enemmän tekstiä, miten kirjoitan. Se teksti nimittäin tulee aika suoraan päästä näppäimistölle, sen enenmpää sitä jäsentelemättä... Mutta turhaa mietin sitäkään, kiitos sulle :)

   Dora on aika liikkis, en ole nähnyt sitä tosin vielä livenä... Voi olla, että tulee postailtua "hieman" koirajuttuja lähitulevaisuudessa. Käsitöitäkään ei tunnu valmistuvan :)

   Poista
 2. No teille taitaa tulla "hiukka" vipinää kesään :) Mut pitää sitä sit huiliakin. tämmösinä aurinkopäivinä meinaa itellä ainakin suunnitellut hommat jäädä ja alkaa suunnittelemaan vaan kaikkea kivaa tekemistä...
  Siliteltävän samettisen näköinen tuo Dora :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä odotan, että pääsen tuota rapsutteleen :)
   Kaiken kukkuraksi meille tippuu hää- ja polttarikutsuja, eli kesän viikonloputkin on aikas haipakkaa :) Tosin en valita, viime kesänä ei ollut MITÄÄN ylimääräistä. Parin kesän päästä voi sitten jo vähän lomaillakin!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!