torstai 27. kesäkuuta 2013

Sarvi

Dora löysi juhannuksena möksältä jostain tälläisen, se on sarvi - joo. Näyttäisi vähän lehmänsarvelta ja sitä se kai on. Ihmeen hyvin säilynyt, sillä ko. tontilla on ollut viimeksi lehmiä joskus 1940 -luvulla. Tostahan saa vaikka kivan koukun... heh.

Siinä löytöretkeilijä itse. Hipsin eilen nukkumaan ja tälläinen odotti Rakentajan paikalla. Menin omalle paikalleni ja lämpöpatteri keri itsensä rullalle mun viereen. Tönää siinä nyt sitä sitten lattialle. (Lopulta oli kyllä niin helkkarin kuuma, että tönäsin sen lattialle ja se taisi olla kaikille win-win situation...)

HIKISTÄ LOPPUVIIKKOA KAMUT!

PS. Suuntaan tässä jossain vaiheessa itä-Suomeen pikku kierrokselle.  Jos joku tietää esim. Lappeenrannassa kivoja kirppareita, niin velvollisuus on kertoa koordinaatit mulle :)

4 kommenttia:

 1. Kirppareiden suhteen ei kyl oo koordinaatit hanskassa - sorry. Hiekkalinna http://hiekkalinna.lappeenranta.fi/ saattaisi kiinnostaa lasta? Tervetuloa! T. kirjautumisien kanssa sähläävä Nina

  VastaaPoista
 2. Meillä myös usein tuollainen patteri sängyssä ja aina pitkin pituuttaan :) Hyvää kesää sinne teille.

  VastaaPoista
 3. meillä mies ja muksut on teltassa pihalla yötä, huippua, yksi yö ilman yhtään hikistä kaveria! (jotain iloa sentään koira-allergiasta..)
  Hauskaa reissua! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!