perjantai 5. heinäkuuta 2013

80 / 120

Kyllä täällä on käsitöitäkin tehty, hidas on vaan projekti kun isohko peitto on kyseessä... Mummonneliöitä valmiina nyt 80 / 120. Olen jopa päätellyt jo suurimman osan värikkäistä langoista - se päättely on ehkä se veemäisin osio näissä virkkuuhommissa.. Edellistä vastaavaa peittoa taisin tehdä melki pari vuotta, tämä valmistunee puolessa vuodessa :) Ja välissä on tehty lapsen peitto ja pari lahjapeittoakin. Ja ton on sitten tarkoitus esittää kukkaa, jos jollain neropatilla tulee jotain muuta mieleen  tosta mun installaatiosta :D


Anoppi toi minulle vuosi takaperin pioninalun, se oli ollut superalessa, koska taimet olivat menneet sekaisin, eikä voinut sanoa, minkä värinen taimi on (5 eur oli maksanut). Salaisesti toivoin, että se olisi ollut vaaleanpunainen ja niinhän se oli! Yhden kukan teki minun pioni, mutta niin kauniin, että maltoin ottaa sen vielä maljaan talteen.

Joku uusi lukijakin on löytänyt mukaan, kiva kun tulit <3

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinhän siitä tulee :) En ehkä raaskiskaan antaa sitä pois.. Ei vaiskaan! Kiitos Micu :)

   Poista
 2. Mun peitto on ollut kesken, hyvässä jemmassa kaapissa, nyt jo varmaan parin vuoden verran. Kyllä niistä lapuista vielä jotain tulee! :) Sun peitosta tulee kaunis ja loppusuorallahan sä jo olet! Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saara! Hei mä muistankin, että siitä on ollu ennenkin puhetta :) Nyt syssyllä koukko viuhumaan, on nää peitot vaan niin ihania!!

   Poista
 3. Onpa kyllä ihana peitto tuloillaan! :) Itse en viitsi edes näitä neliöitä yrittää koska pelottaa juuri se langanpäiden paljous...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna!! Se päättely on ihan vihonviimeistä hommaa, mutta kun hampaat irvessä vetää, niin kyllä siitä selviää :) eikä si työtä ja tuskaa onneks ikinä muista kun peitto on valmis :)

   Poista
 4. On ihan mahtavat värit sun peitossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sar P, tykkään itsekin! Vaikka välillä tuskailen tuon tummansinisen kanssa, mutta se on myöhäistä nyt :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!