lauantai 3. elokuuta 2013

Miljoonakirppis!

Hello!

Systerin kanssa tehtiin pieni daytrip Tuuriin, Miljoonakirppis tapahtumaan. Oli oikein kivaa, paljon ns. tavallisia myyjiä eikä pelkästään jobbareita. Jos asuisin yhtään lähempänä, menisin varmasti itsekin ensi vuonna myymään. Mutta kyllä tuohonkin mahtui niitä yliruostuneiden peltipurkkien ylihintaisia kaupittelijoita, joiden hinnoittelupolitiikka ottaa pattiin. Itse olen maailman huonoin tinkaamaan, mutta tänään sitä sain harjoitella, myyjät olivat kivoja :)

Löytöjen löytö oli tuo pieni syvä lautanen, mulla kun on ollut saman sarjan matala lautanen sekä muki. Lapselle mekko ja (big hit) Brave paita. Itselle Peakin huppari ja uudet nahkahanskat.
Se olis sitten viittä vaille töiden alku. Arvatkaa huvittaako? No toisaalta, ihanaa saada joku rytmi päiviin... Ja esimerkillisenä mutsina on pakko todeta, että ihanaa kun lapselle ei tarvitse kokoajan keksiä tekemistä / syötävää, vaan ihana päikky täteineen ja kaverineen hoitaa hommat!

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olet tehnyt ja ihan järkevään hintaankin! Tuollaista lasten astiasarjaa en ole ennen nähnytkään. Kiva setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos leenuliini viestistäsi :) Tein kyllä kivat (muttakin vähäiset) löydöt. Peakin huppari on oikein passeli ja just mun värinenkin!

   Poista
 2. Oih, mullakin oli tuo suojatie lautanen! Aina laskeskelin kuormia, milloin kenenkin kuorma vuorollaan :) Kenen tekemiä noi muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma :) Itse laskin noita autoja tuossa reunoilla! Nyt vasta kiinnitin itsekin huomiota, lautasen on valmistanut Norjalainen FIGGIO ( http://figgjo.com/ ). Näissä on vaan niin paljon tunnearvoa, etten ole oikein uskaltanut noita aiempiakaan käyttää :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!