maanantai 5. elokuuta 2013

Perunakopat


Sain appiukolta pari vanhaa perunalaatikkoa. Hän päätään pyöritteli, kun ihmetteli, että mitä ihmettä kukaan tekee tälläisillä vanhoilla perunakopilla. Miljoonakirppiksellä kiinnitin huomiota, että joku möi tälläisiä (vielä huonokuntoisempia) 15 euron kappalehintaan... Voi herranjestas sentään. Kaikesta vähänkin vanhasta yritetään nyhtää ihan kamalia hintoja! 
No itse nyt vielä funtsin, että mitä näistä keksisi..? Ensimmäinen ajatus oli, että laittaisin pohjaan neljä pyörää ja tekisin tästä lehtitelineen. Toisaalta näihin tekisi myös tosi hienon kasviasetelman, mutta kun tuo on aika iso laatikko ja sitä ei oikein saisi sitten mihinkään mahtumaan. Kivat ne on joka tapauksessa ja kyllä niille jotain käyttöä keksin!

13 kommenttia:

 1. Ihanat! Viime vuonna minäkin piipahdin ystäväni kanssa Miljoonakirppiksellä, mutta tänä vuonna tietoisesti jätin väliin. Sillä silloin siellä ei ollut lastenvaatetteita niinkään myynnissä, vaan juurikin ns. romukauppiaita ( <3 ) . Ostin perunalootia vähä aika sitten eräältä miekkoselta 10 e / kpl. :D Ja toinen on olohuoneessa, toinen pihalla väärinpäin ja siinä päällä lyhty. Aluksi ajattelin tehdä hyllykön ruuvaamalla ne seinään, mutta idea oli jo niin tuttu lähipiirissä joten jätin tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Aarrerasia mahtavista vinkeistä!! Toi väärinpäin+lyhty on kans kiva idea :)

   Nyt siellä oli aika paljon myös vaatteita, mutta just näitä "romareita" myös tosi paljon... Sellaisia, jotka kiertää kaikki tälläiset tapahtumat. Niillä pitäis olla ihan omat tapahtumat ja normi-myyjät vain peräkonttikirpuille!

   Poista
  2. Mun serkulla on muuten noita paljon eteisessä. Pinottu toistensa päälle ja tehty siitä hyllykkö ja osittain laskutasoa. Päällä vielä peiliä. Aivan mielettömän hieno ja sopii sellaiseen vanhaan isoon Pohjalaistaloon <3.

   Niin onhan nuo romarit ihan kivoja, mutta mun käsitykseen ei vain mahdu, että miksi kukaan yrittää ns. rikastua sillä romulla. Mutta onneksi sekaan mahtui edullisiakin ja kotiäidille sopivia aarteita. :)

   Poista
  3. Illalla fiilistelin tätä viestiä, ja funtsin, että minkälaisen kollaasin näistä lootista (niitä on lisääkin) tekisin meidän eteiseen yhdelle seinälle :) Uskon, että on upea!

   Poista
 2. Siis nuo ON ihanat!!!
  Tuosta hinnoittelusta tulee mieleeni sanonta: Ei se ole hullu, joka pyytää, vaan se joka maksaa....:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se Irmastiina menee :) Mietin ite ihan samaa, että siinäs myyt noitakin koppia....

   Poista
 3. Aivan ihanat! Mä varmaan täräyttäisin täyteen jotain kanervajuttuja ja lyhtyjä syksyllä, mutta lehtikori idea on kyllä hyvä kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina :) Joku syksyinen asetelma olis kyllä kiva!

   Poista
 4. Paljon isompiakin hintojaki näistä pyytävät. Hyvä tuuri, että sait itsellesi tuollaiset. Käyttäisin itsekkin varmaan lehdille..., en keksi muuta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä olisi siellä vielä kymmeniä näitä koppia... ei kuulemma enää ole niin käyttöä! Mutta ompahan aarre jemmassa :) Tai täytyy sanoa appiukolle, että nyt on miljoonan dollarin paikka vähän rikastua :D

   Poista
 5. Meillä on toinen pihalla pyörien kanssa Muikkusen ulkolelu/pelitarvikelaatikkona (lue: romukoppana) ja toisessa oli (myös pyörillä) milloin lehtiä, milloin keräyspahveja, milloin tumppuja. Sit laatikko matkasi maalle polttopuille ja nyt sijaintipaikka on tuntematon. Eiku perkeles, toinen ja kolmas (päällekäin) toimittavat kenkätelineen virkaa Töllillä. Mutta mun ei oo noin siistit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ompas siellä koppa moninaisissa käytöissä! Kenkätelinehän on hieno idea, menis mun saappaat tuohon justiinsa (kun laittais pitkittäin). Polttopuillekin olis kaunis muute, ainoa vaan, että meidän pesälliseen menis kaks tollasta koppaa... Mutta sillain sisustuselementtinä? Ostais siistit takkapuutkin siihen vaikka Nesteeltä...

   Poista
 6. Juu, ei se käytännöllinen ole. Roskatkin tippuvat pitkin poikin. Mutta näyttää kivalta. ;D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!