perjantai 16. elokuuta 2013

Uusi soffa!

Olen jo jonkin aikaa tuskaillut olkkarin mööpeleiden kanssa. Ne ovat kauniit ja muuten mieluisat, mutta käyttötarkoituksenaan epäonnistuneet... Noilla kauniilla vanhoilla tuoleilla ei kukaan oikein koskaan istunut (paitsi vieraat), vaikka ovatkin hyvät istua. Jättinojatuolilla taas ei voinut mennä horisontaaliseen oikein lainkaan ja muutenkin tuli aina tappelu, että kuka siinä "makaa".  Telkkuahan meillä ei olohuoneessa ole vaan tuossa istuskellessa olisi tarkoitus tuijottaa takkatulta. 

Olenkin tässä viime viikkoina katsellut Ikean kuvastoa, sillä silmällä, että "jos nyt meillekin se Ektorppi sitten...".  Meidän perheeseen ei tule kuuloonkaan, että hommaisimme valkoisen soffan, vaikka kuinka olisi päälliset pestäviä. Niinpä haluamallani harmaalla kankaalla, se hinta pompsahtikin jo 600 euron paremmalle puolelle ja kun fyrkat on vähissä, niin se tie tyssäsi siihen. Ehkä sitten veronpalautuksista (joille on kyllä ziljoona muutakin käyttöä...)... 
No eipä tarvitse enää odotella itsenäisyyspäivän aattoa, tuli Kontissa soffa vastaan satkulla. En epäröinyt sekuntiakaan! Toi ei kyllä ole Ektorp, mutta sinne päin. Värikin passasi täydellisesti!Jouduin toki mööpeliseeraamaan sitten olkkaria uuteen uskoon ja taidan koittaa myydä tuon jättinojatuolin. Vanhoista tuoleista en luovu, kun niillä on tunnearvoa niin ja pidän niistä kuitenkin ihan hirmusti. Toinen tuli meni olkkarin nurkkaan (jossa ennen oli kukka) ja toisen vien yläkertaan. Yksi kukka siirtyi olkkarista paikkaamaan sitä nurkkaa kuistille, josta Bossen peti lähti.

Kertakaikkiaan hyvä fiilis on nyt! Olkkari keveni ihmeellisesti kun jättinojis oli kuitenkin tosi massiivinen. Jes!


10 kommenttia:

 1. Käsittämätön säkä sulla käy noilla kirppisreissuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tarttee kyllä sanoo, että tää tuli kun manulle illallinen!
   Olen ihan käsittämättömän häppy tästä löydöstä, koska sille oli todellinen TILAUS :)

   Poista
 2. Hieno löytö, etsivä löytää.
  Mua nauratti tuo sun kommentti veronpalautuksista,
  mullakin on jo ne käytetty ziljoonaan kertaan ja liekkä edes tulossa moisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vaatimattomat palautukset on kun muisto vaan sinä päivänä kun ne saapuu, niin on moneen kertaan miettitty, mitä niillä teen :)
   Joskus sitä sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

   Poista
 3. Wau, hieno löytö, todella mukavan oloinen soffa, vaikkei Doralle "kelpaakkaan" =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni :) sen lisäksi, että soffa hivelee silmää, niin se on myös hyvä istua! Eihän tuo mikään Adea tai Natuzzi ole, mutta varmasti ajaa tuossa asiansa!

   Poista
 4. Mieletön löytö! Hieno tuli olkkarista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä löytöjen löytö :) kun se iso ja raskas jättinojatuoli lähti, tuohon tuli niin lisää tilaa, vaikka jamit vois pitää!

   Poista
 5. Erittäin hyvä sohvalöytö!!
  Minulla on samanlaiseit tuollaiset puukäsinojaiset vanhat tuoli ja ne on jostain syystä sellaisia, ettei niissä tule istuttua. Onko niissä istuminen sitten liiaan 'tönkköä', kun ne puukäsinojat estää vähän sellaisen 'retkuilu' niissä?? En tiedä... Mutta niissä on se ongelma myös, että ovat niin kauniita, että ne haluaa pitää esillä kuitenkin... Voisiko niitä käyttää sitten ennemmin esim. eteisessä tai jossain, jossa ei istumalla istuta, mutta olisi kuitenkin hyvä olla istumisen mahdollisuus tarvittaessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hyvä mieli :) Meilä on siis samat probleemit!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!