torstai 10. lokakuuta 2013

Kirppisjuttuja

Minusta on kiva katsella esim. Materian Taju blogissa olevia hyllykkökuvia. Sar P kerää kuukausittain kollaasin tyylikkääseen hyllykköönsä ajankohtaisia esineitä / kirppislöytöjä. Viimeisimmän hyllykkökuvan löydät täältä.  
Minäkin löysin hyllykön! Kontista, vanha puinen (hieman entrausta vaativa) hyllykkö oli 12 eur. Täytetttä sinne olisi vaikka muille jakaa, minulla on paljon kauniita pieniä esineitä (lähinnä kirppislöytöjä / perittyjä aarteita), jotka olisi kiva laittaa esille. Esim vanhoja Arabian lautasia löytyy iso pino (tuohon ylimmäiseen osaan, joka on suorastaan tehty vanhoja kukkalautasia varten). Ainoa (ja aika olennainen) probleemi on, että tämä hyllykkö ei sovi tänne mihinkään. Ei siis niin mihinkään - vaikka olen mittanauhan kanssa kulkenut pitkin huushollia. No, mahtuisi se kyllä vierashuoneen seinälle, mutta siellä ei kukaan ikinä ole ja näinollen installaatiot menisivät harakoille :(



Kontista (SPR Hyllykallio) löytyi pilkullinen kerni 4 eur hintaan. Liian iso arkiruokapöytään ja liian pieni pyhäpöytään. Mutta varsin passeli terassin pöydälle, joten ensi kesää jää odottamaan tämä lehmuksen värinen pilkku (jota en siis silittänytkään...).

Pöytään sen sijaan sopivat 4 pöytätablettia (yhteensä 6 eur) Lakeuden Shoppikselta (S-Joki). Ovat S-ryhmän H malliston tabletteja ja oikein on kivat. Pelargonit ovat muuten kauden viimeiset, tulivat sivutuotteena kun saksin kasvin talvea varten varastoon. 


Kaksi turkoosia suojaruukkua, euron kappale. 



12 kommenttia:

  1. No harmi jos et hyllylle paikkaa löydä...on niin kaunis...ja tuo kerni...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Kernikin on oikein kiva, pallot on aina jees :) Olen myös joskus tehnyt kernipaloista esim. kasseja. Mutta tämän jätän odottamaan :)

      Poista
  2. Kaunis kiitos sanoistasi Nipsu.

    Löytämäsi hylly on ihana, sinun on pakko raivata sille tilaa.
    Yks on ollut ihan kirppuhaina ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain itsellesi inspiskuvista :)
      Sinun hyllykkösi äärellä olen aina halunnut itsellenikin oman, siksi olin onnellinen kun löysin. Ja tuskailen täällä, kun ei ole sitten paikkaa! Meidän talo on vaan niin haasteellinen, kun on niin pirusti ikkunaa joka puolella :)

      Poista
  3. Ihania löytöjä <3 Etenkin tuo hyllykkö. Kyllä sille nyt pitää ehdottomasti löytyä jostain paikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aarrerasia! Itsekin tykkään NIIN löydöistäni, hitto tuota hyllykköä, täytyykö tässä alkaa uutta pirttiä itselleen etsimään :D

      Poista
  4. Hienoja löytöjä! Ja onhan piip jos ei hyllylle löydy paikkaa. Älä heitä hukkaan, koskaan ei tiedä milloin "välähtää" mihin se on tarkoitettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppis! Enhän minä nyt mitään hukkaan heitä ... :) Ehkä sitten seuraavaan huusholliin, siihen pitsihuvilaan (järven rannalla) jossa on loputtomasti seinänpätkiä ja jänniä huoneita :)

      Poista
  5. Niin ja ainahan sä voit myydä sen mulle, jos et millään löydä sitä paikkaa! ;D
    Hyvät löydöt taas kerran ja kengät oli TOSI hyvä löytö!
    Nostan hattua noille 2½ puolen puikoille tähtisukkapostauksessa ja nostan hattua kirjoneuleelle. Ylivoimaisia molemmat mulle. Vaikka hypistelin kyllä sitä samaa roosanauhalankaa, se ei ollut ihan NIIN ohutta, kuin jotkut muut 2½ neulottavat langat.
    Viikonloppuja sinne teille. Huomenna taas ajetaan "teidän ohi", maalle ollaan menossa laittamaan talviteloille taloa. Jos vaikka sieniäkin vähän löytyisi. Taitaa olla toiveajattelua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos tuo yllä oleva (Pepille vastattu) homma ei toteudu, tää tuloo kyllä myyntiin :)
      Katsoin sun sukkasadon, way to go!!
      Toivottavasti löytyi sieniä. Mun oma salainen VIIMEINEN suppismetsä kaadettiin viikko sitten. Ei stna.

      Poista
  6. Aivan mahtava hylly. Voit kyllä tuoda sen meille hoitoon, lupaan hoidella sitä kaikella rakkaudella :)
    Ihanaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piupau :) Nyt mua kyllä harmittaa hyllyn sijoitusongelmat tosissaan kun se herättää niin paljon ihastusta!
      Aurinkoista sunnuntaita!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!