lauantai 23. marraskuuta 2013

Kirpparilta ja Italiasta

Normaaliin tapaan tässä on kaiken kudonnan ohella kierretty kirppareita, niin real life kun on line. Eilen tein jymylöydön, mutta kun se menee pukinkonttiin (ja tiedän kohteen saajan lukevan tätä), niin sen esittely olkoon heti joulupäivänä :)

Nettikirpulta mukaan on tarttunut puoli metriä Kanteleen kutsu -markiisia (muistaakseni 20 eur), isohko pala Tantsua (7 eur) ja vajaa metrin pätkä pinkkiä Satulaa (sain vaihdettua itselläni myynnissä olleeseen Unikkokappaan). Nämä odottavat ompeluinspistä. Satulasta ainakin olisi tarkoitus tehdä (tai teettää) pari tyynynpäällistä, Kanteleesta pitäisi tulla kassi ja Tantsusta mahdollisesti pari kappaa keittiöön. 

Vihreä villahuopa oli Kontissa 1,50 eur ja hintalapussa merkintä "eläimelle".  Kyllähän tämä jollekin vilukissalle on oiva huopa. Nimittäin pestyäni sen, en ehkä raskikaan pistää sitä koirankoppiin. Uusin Pulkkinen lähti Kontista mukaan 4 eurolla.

Nettikirppikseltä ihan uuden veroiset Vagabondit 35 eur (sis.postit). Mulla on paljon ollut Vagabondin kenkiä ja aina menee koko 37, niinpä uskalsin ostaa "sokkona" nämä ja sopivat kyllä täydellisesti!

Tämä ihana kassi ei nyt varsinaisesti ole nettiostos, mutta kun tässä on päästy materialistisen kotkotuksen ytimeen, niin annetaan palaa koko rahalla. Äitini oli kesällä Italiassa ja palasi tyylikkään laukun kanssa, oli kuulemma ostanut sen torilta (ookoo, ilmeisesti Italialainen tori on hieman eri kun meillä täällä pohjolassa). Minä sitä aikani ihailtuani, otin yhteyttä siellä asuvaan perhetuttuumme (jonka kanssa äityli oli siellä torilla laukkuja ostellut). Laitoin kuvat ja laukun tiedot sekä kainon pyynnön, että jos tämä kyseinen daami menisi torin ohi joku perjantai (kuulemma perjantai on toripäivä), niin katsoisi sattuisiko minullekin laukku löytymään. No löytyihän se ja postipoika sen minulle kantoi! Laukku maksoi 70 eur, mutta on kyllä joka pennin arvoinen. Tälläistä nahkaveskaa kun olisi lähtenyt Stockmannilta ostamaan, olisi saanut laittaa kolmosen tuohon hinnan eteen. Tämä on keikkunut koko syksyn mun olalla ja tyytyväinen olen ollut! 

Loppukevennykseksi vielä pari otosta meidän Dorasta. Se on aika jössikkä jo ja virtaa on kun ydinvoimalassa. Välillä on pinna piukassa tämän kanssa... Etenkin kerran kun tulin töistä kotiin ja se oli laittanut kodarin uuteen uskoon (siitä on myös erittäin järkkyä kuvamateriaalia - ei herkille!). Siitä lähtien tämä on viettänyt päivät (kun olemme duunissa) ulkotiloissa, kopissaan johon on asennettu mm. lattialämmitys :)4 kommenttia:

 1. Hyvät ostokset olet tehnyt.
  Erityisesti Pulkkisen kirja ja Marikankaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sar P !
   Rakastan noita kankaita, hitsi kun taidot riittäisi ihaniin ompeluhommiin... Kirjaa en vielä saanut alulle kun on tässä ollut kaikenmoista hässäkkää :) mutta tilanne korjaantuu ihan näillä näppäimillä tässä sängyssä :)

   Poista
 2. Voi mitä löytöjä! Ihanat kankaat ja tuo laukku! Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NorppaStiina :) Arvanet varmaan, kuka tää laukkukuriiri on :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!